Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cv Tasarımı

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
fulyacv.jpg

Yurtdışında bir iş görüşmesi için hazırlamış olduğum cv tasarımı, yollamadan önce yorumlarınızı almak isterim, şimdiden teşekkürler..

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Öncelikle teşekkürler eleştiriniz için, yaratıcılık hakkındaki düşüncenize hak veriyorum ancak sade ve az öğe kullanmayı tercih ettiğim için, biraz daha klasik bir çözüme gitmeyi tercih etmiştim. Renkler için yaptıgınız yoruma katılmıyorum, renk anlamlandırmalarına göre uygun kanımca. Sonraki bir husus da şu, bilgi tasarımı görsellikten çok, bilgiyi ön plana çıkarmalı bence, o yüzden vermiş oldugunuz linteki birçok çalışmayı gereksiz buldum, birkaçı da almış olduğum dersler süresince ASLA YAPMAYIN ların içindeydi =) Ben sizin eleştiri yönünüzü anlıyorum, ancak benim öncelikli amacım görsellikten öte bilgiyi iletmek. Ço teşkkürler değerli yorumunuz için.

BerkerGonca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim hoşuma gitti renkli ve enerjik bi yapısının yanında çok sade ve şık olmuş. Elinize sağlık..

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Görsel ve tasarım olarak göz alıcı ve etkileyi bir cv olmuş içeriği biraz karışık ve bir o kadarda anlanması zor ve sizi rahatlıkla anlatabilecek bir cv değil yurtdışına güçlü bir firmaya iş talebi için cv gönderecekseniz animasyon tarzında veya sunum amaçlı değişik figürlerin içinden çıkan cv kağıtları olmalıdır.

Sizinle aynı işi yapanlardan daha ilginç bir şekille kendinizi ifade etmeniz lazımki kendinizi firmaya iş görüşmek için çağrılma nedeniniz olsun.

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
bakış açısı farklı ama anlaşılması zor bir cv olmuş....karamsarlıktan çok canlı renklerle daha etkileyici hale getirebilirdiniz..açıkçası içimi kararttı malesef..

emeğinize sağlık..kolay gelsin..

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
teşkkürler yorumlarınız için.. Daha öncede yazmıştım, bu cv de görsellikten çok, bilginin iletilmesiydi amacım.. Ama dediğiniz gibi farklı renkler de deneyeceğim..

Farklılık konusunda haklı olabilirsiniz, ancak tercihim bilgiden yana şimdilik. Ek olarak ben grafik tasarımcısıyım, uzmanlığım grafik, o bakımdan animasyon gibi çalışmalar benim dışımda ki o tarz çalışmalar, multi medyacılar içindir. Grafikçi olarak, 2 boyutun dışına çıkmak, cv için eksi bir izlenip olur kanısındayım.

Tekrar teşekkürler..