Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Davetiye tasarımım

Macmallon

🌱Yeni Üye🌱
Müşterimize yapmış olduğum davetiye tasarımı daha müşterime göstermeden olumlu veya olumsuz fikrinizi alayım dedim... :>

ayemehmetxb7.jpg

Benzer konular

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalısma olmus ben beğendim ellerine sağlık sadece ayse ve mehmet yazısındaki ortadaki gelin damat resmi gözüme hos görünmedi

EdaLım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çınar düğün salobu yazmışsın adresi yok vede ordaki resmi tersmi termi çevirdiniz hoş durmuyo sanki

Macmallon

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalısma olmus ben beğendim ellerine sağlık sadece ayse ve mehmet yazısındaki ortadaki gelin damat resmi gözüme hos görünmedi

teşekkürler.

çınar düğün salobu yazmışsın adresi yok vede ordaki resmi tersmi termi çevirdiniz hoş durmuyo sanki

Yok hayır ters çevirmedim stüdyo çekimindeki resimdir.

Bana verilen donelerde sadece ÇINAR DÜĞÜN SALONUNUN adresi vardı benimde dikkatimden kaçmış teşekkür ediyorum bilgilendirme için..

EdaLım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler.

Yok hayır ters çevirmedim stüdyo çekimindeki resimdir.

Bana verilen donelerde sadece ÇINAR DÜĞÜN SALONUNUN adresi vardı benimde dikkatimden kaçmış teşekkür ediyorum bilgilendirme için..

bence o resmi değiştir çünkü diğer resimleri daha güzel onlardan bitane koy burdakinin perspektifli iyi değil

irdak

🌱Yeni Üye🌱
unutmayınız yazısı çok alakasız durmuş orada bütüne uymamış bence.

gulumse

🌱Yeni Üye🌱
unutmayınız biraz emredermiş gibi olmuş bekliyoruz falan yazılılabilir, bi de film şeridinin yansıması görüntüsü bozuyo biraz bence ama ellerine sağlık :)

tuvatis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
unutmayınız'ın yeri orası değilde ailelerinin altı olmalı bence. birde ön taraftaki resim renksiz, hoş ama arka planı renkli pek hoş durmamış.
Bunların dışında ellerine sağlık :)

Macmallon

🌱Yeni Üye🌱
Herkese olumlu veya olumsuz yorumlar ve öneriler için çok teşekkür ederim müşterinin isteği üzerine davetiyenin zemini lila renk olarak değiştirilip basılmıştır..

İyi günler