Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

De stijl Hakkında Ödevim

swater

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar merhaba bu destijl sanatı hhakkında vize ödevim var 7-10 sayfa arası yalnız ben nere baktıysam 1 pragraf buldum acaba yardımcı olma sansınız varmı

Desan

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba....
Nazan İpşiroğlu' nun "Sanatta Devrim" adlı kitabında biraz daha fazla bilgi var...

swater

🌱Yeni Üye🌱
nette bulambilcegim bir yer dokuman bankası yokmu

aysenur_19

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar destijl hakında ödevim var cumaya yetiştirmem gerekiyor bulmdm yardmcı olacak arkdş varmı

hadi_sallan

🌱Yeni Üye🌱
aysenur sn hangı okuldasın aynı odev bızdede varda:) cumaya yetısmesı gerekıo bn kadırhastayım:D

uguryontucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi bu kadir has milleti buçraya toplanmış heralde. hoca katletti bizi yaf :)

ödeve dair 1 sayfa bulabildim. onu versem hoca dalgamı geçiosn der. kaldık sanırım :D

mtStudioz

🌱Yeni Üye🌱
Ya ben bunu sevmiyorum işte. Biz böyle bir eğitim sisteminden geldik. Herşeyin sayfalarca açıklmasımı olması lazım canımız çıkardı aman çok sayfa olsun.. Dışardan bri görse zanneder yemek yapıoz bol olsun. Hoca not versin. :)

Şu hocaların hepsimi aynı bunlar nasıl eğitimci anlamıyorumki. Sayfalarca ödev alırlar onun varya 4 sayfasoını okumucak haa!!

Lise 1-2-3 sınıfta hep kimyadan aldım ödevi hepde aynı hocaydı dedilerki bunu gözünü fazla batma birbirinize bulaşmassanız sene sonunda hiçbişe olmaz. Bilmiyorum okudu veya okumadı 2. ve 3. sınıfta orta sayfalara nasrettin hoca fıkrası yerleştirdim :) hani yakalarsada hocam işte mizah olsun dicektim. Ne ses geldi ne seda..

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar bu tür konuları araştırırken bu sanat akımında öncü isimleri de (örn. Piet Mondrian) ayrıca ele alın çalışmalarından örnekler sunun + akıma temel oluşturan bir sanatsal felsefe varsa (ki bu De stijlde neoplastisizm imiş) ona da değinin...sayfalarınız da çoğalmış olur böylece:)) hem bilginiz de artmış olur fena mı;) bi tavsiye daha internetin yetersiz kaldığı konularda kütüphanelere koşun:D