Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dekupeci araniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirU

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar kendime bir e-ticaret sitesi aciyorum. Urun fotograflarini kendim cektim ancak bu resimleri dekupe edicek vaktim yok. O yuzden uygun fiyata iyi seviyede photoshop bilgisi olan bir dekupeci ariyorum.Ilgilinenler lutfen bana mail atsin. emir@venallc.com

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • İlanlarınıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir. İletişim bilgileri paylaşımından doğacak sorunlardan grafikerler.net hiç bir şekilde mesuliyet kabul etmez.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
— Kendiniz hakkında açıklama:
— İletişim bilgileriniz:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:
— İletişim bilgileriniz:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

kafile

🌱Yeni Üye🌱
slm, kaç adet ürün dekupe edilecek ona göre anahtar teslimi fiyat verelim.

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar ilan sahibi ile görüşmelerimin sonucunda ilanın bir geçerliliği olmadığını düşünüyorum. Bana işinin 250 400 adet arası olduğunu söyledi ve fotoğraflardan örnekler atmaya başladı ( 5 adet ) bende ilk gelen fotoğrafın dekupesini hızlı ve güzel ! bir şekilde yapıp kendisine yolladım fakat bugün içerisinde kendisi ısrarla o yolladığı 5 adet fotoğrafın hepsini dekupe etmemi istedi. Kendisine istediğim ücret miktarını ve teslim süresini ilettim. Hala ısrarla 5 rakamında takılı kaldığını gördüm ve burdan anladım ki ;

Fotoğrafların boyutları çok büyük, bu arkadaş ilanına dönen kişilere 5'er 10'ar adet yollamayı planlıyor ve asıl miktar 250 - 400 arası değil daha az bir miktar , bu şekilde kendi işini bedavaya getirmeye çalışıyor.

Lütfen ilana başvuran diğer arkadaşlarda bilgilendirsin. Bu şekilde bir sahteciliğe maruz kalmayalım.

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
bende kendisi ile mailleştim. banada fotoğraf göndereceğini söyledi. gerçi henüz fotoğraf göndermedi ama telefon konuşmalarımız zaten banada güven vermedi detaylara girmek istemiyorum ama katalizör arkadaşa katılıyorum emeğe saygı gerekli

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kim kimi nasıl kandırabilirim.İşimi maliyetsiz nasıl yaptırabilirim diye düşünmekte.Bu tip düşüncede olan kişilere karşı sizde önlemini alın arkadaşlar.Size performansınızı görmek amacıyla fotoğraf mı gönderdi ? yapılacak iş çok basit.
işlem yaptığınız fotoğrafın üzerine imzanızı atarsınız o zaman kullanamaz.

EmirU

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar,

Su asamaya kadar 11 kisi bana muracaat etti. Herkese ayni resimleri yolladim. Herkes kabul ederse mail adreslerinizi buraya yazarim ve birbirinizle konusup durumu gorursunuz.

Volkan Bey yani nagmideger katalizor, siz bana bi tane ornek dekupe yolluyorsunuz geri kalan resimleride yapmadan once %30 pesin odeme istiyorsunuz. Ben sizin geri kalan resimleri yapabilceginizi nereden bilebilirim.Sadece lafinizami guvenecegim? Bana 9 yildir bu isin icindeyim diyorsunuz, boyle konusupta hic bir sey yapamayan kac insan gordum biliyormusunuz?

Sonuc olarak bu is gercektir. Ama isi almak icin benim size gonderdigim urunleri dekupe etmeniz lazim. Isterseniz imzanizi atin benim icin farketmez. Begendigim birisi olduktan sonra onla bulusup o kisiye dekupe yapmasini istedigim resimlerin cdsini vericegim. Dekupeci isini bitirdikten sonra tekrar bulusucagiz, o bana dekupe edilmis resimlerin cdsini vericek, ben bilgisayarimda resimlere bakicagim ve ona odemesini yapicagim.

Benim sartlarim bunlardir, bu sartlari begenmeyen arkadaslar lutfen bu ilana basvurmasin.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dip Not: "Dekupeci" diye bir meslek kolu yoktur beyefendi.

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emir Bey ,
Ben tartışma amaçlı cevap vermediğim bu konuya sadece diğer arkadaşları bilgilendirmek istedim. Benden sonrada size cevap hakkı düşmüş doğal olarak lütfen fazla uzatıp konuyu amacından saptırmayalım. Umarım istediğiniz kriterlerde ! işinizi tamamlayacak birini bulursunuz.
Kolay gelsin.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu gibi (işveren ve çalışan) sorunlarının güven ile ilgili konularda bir nebze olsun azaltabilmek adına sitemizde farklı bir uygulama başlatılacaktır.

Sitede birlikte çalışan kişiler bir birlerini önererek çalıştığı işi ve memnuniyetini belirterek kişilerin hanesine işlenecektir. Böylece kişinin güvenilir olup olmadığı daha önce site üzerinden yaptığı işler ile daha iyi anlaşılacaktır.

Bu özellik uygulamaya geçildiğinde forumdan duyurusu yapılacaktır.

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Alternatif olarak birşey sunmak istiyorum. İş yaptırmak için ilan veren kişileri ilanları yayınlanmadan önce site yetkilileri telefon ile bir ön görüşme yapıp ilanın aslının olup olmadığını , ciddi olup olmadığını, güven verip vermediğini öğrenmeleri mümkün olmaz mı ? ve görüşmeden sonra ilanları yayınlansa yada yayınlanmasa ?
Sadece bir öneri.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
arkadaşlar daha önce bir çok başlıkta söyledim, yine söylüyorum.
Kaporasız, ön ödemesiz iş yapmayın. Bir çok tatlı su çakalı sözüm ona işveren, sizlerin bu zaafından yararlanmayı bir meslek haline getirdi ve ciddi paralar kazandı/kazanıyor.

Bunu engellemek için

portolyonuzu oluşturun, ( daha önce hiç iş yapmasanız bile gerçek olmayan farazi müşteriler yaratıp onlara çalışabilirsiniz)
sizden örnek çalışma isteniyorsa portfolyonuzu gösterin
portfolyo gösterildiği halde örnek çalışma isteniyorsa ön ödeme isteyin,

bu şartları kabul etmeyen müşteri şüphesiz dolandırıcıdır, kötü niyetlidir...

sizler öncelikle kendi işinize değer vermezseniz, elbette elin adamı hiç değer vermeyecek.

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Elnor arkadaşıma aynen katılıyorum. "Sen önce çalışmanı gönder, biz sana ödemeyi yaparız" Böyle bir şey yok, olmaz arkadaşlar. İnternetten çalışıyorsanız. Bir dosya yada iş portfolyonuz varsa ve karşı taraf işlerinizi incelediği beğendiği halde sizden hala önce iş sonra ödeme diyorsa o işini bedavaya getirme çabasındaki kurnazdan başkası değildir.

Ayrıca
Bu gibi (işveren ve çalışan) sorunlarının güven ile ilgili konularda bir nebze olsun azaltabilmek adına sitemizde farklı bir uygulama başlatılacaktır.

Sitede birlikte çalışan kişiler bir birlerini önererek çalıştığı işi ve memnuniyetini belirterek kişilerin hanesine işlenecektir. Böylece kişinin güvenilir olup olmadığı daha önce site üzerinden yaptığı işler ile daha iyi anlaşılacaktır.

Bu özellik uygulamaya geçildiğinde forumdan duyurusu yapılacaktır.
Üyelerin kişisel sayfalarında bu site üzerinden çalışma yürüttükleri kişilerin onayladığı rep sistemi gibi bonservisler bulunsa gerçekten güzel olur.

Son düzenleme:

cizimci_1

🌱Yeni Üye🌱
decupe edecek vaktim yok diyorsun sen ilanı vereli 1 haftayı geçti şimdiye kadar yapardın zaten bende diğer arkadaşlara katılıyorum. Hiçbir şekilde ilanın güven vermiyor.

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar şu konuları sonuna kadar okuyun yahu... olmadı yönetim yazılanları tersten mi dizsin son yazılan başamı gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...