Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneme amaçlı logo çalışması

darkdevil85

🏅Acemi Tasarımcı🏅
6623.png

Kendi Yapımımdır.Resim Gözüküyordur İnşallah.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

kafatası

🌱Yeni Üye🌱
yorumlamak ne kadar haddime bilmem ama baya hoş olmuş ;)

gokhany1

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir çalışma Msn verirmisin sana bir sey danısmam lazım

darkdevil85

🏅Acemi Tasarımcı🏅
********** ekliyebilirsin..

gokhany1

🌱Yeni Üye🌱
Msn ekledim bana ulaş

ThorN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sn. "darkdevil85" siz bu forumda yer alan üyeleri gerçekten beyinsiz ya da iş bilmez insanlar olarak mı görüyorsunuz? Bir kaç kişiyi kandırmış ve teşekkür almışsınız hatta inanılması güç ama sizi birşey zannedip, danışmak için mail adresinizi bile alan olmuş...

Hadi hazır template aldınız, hadi üstüne bir iki ufak rötuş attınız ya bari bi kontrol etseydiniz eksik kalan bir yer var mı diye?

Sol ortadaki küçük iki yıldızın üzerinde "shutterstock" un ambleminden biraz iz kalmış...

Eğer onuda silmeyi beceremediyseniz dosyayı site içerisinden bulup size temiz halini yollayayım da onu bari kendi yapımım deyip yayınlayın, olmadı masterınıda yollarım malum belki işinize yarar...

Daha öğrenciymişsiniz ama işe (ç)alıntı yaparak yanlış tarafından başlamışsınız. Yol yakınken dönün derim.....

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
görür görmez çalıntı olduğu belli oluyor bı öğrenci bu çalışma hemde ilk deneme ınananlarda arkadaşı falandır

hırsız????

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
shutter olayı iyi yakalanmış...
upload ederken amacın ne idi çok merak ediyorum.
ego tatmini ise "muhhhhhteşem" diyebiliim

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Konu nedir, neyin logosunu deniyorsunuz? Üstelik kontür, biçim ve espas karmaşıklığı içinde:

73a5b3f8be575afccffc72fb7eff3834.png

prometheus2000

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hohhoh hoh..kendi yapımımdır yazmıs ya :) keske o capraz giden ince beyaz cizgileri bari silseydin.bizim milletten korkulur valla.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Amblem diyecektiniz galiba zira ben burada logo göremiyorum ama çizim başarılı olmuş..

babushka1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aslında bu darkdewil denen arkadaş başka bir sitede banlanmıştı ohh iyide olmuş

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
enteresan gerçekten. :)

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
şaka gibi olay tamamen ego tatmini için arkadaş böyle bir oyun oynamış kendi kendine olur böyle şeyler gereken cevabını da almış.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
ne insanlar var ya. bir insanın böyle bir şey yapmasındaki maksadı ne olabilir. yani hadi diyelim bu sitedeki herkes cahil herkes inandı bunu senin yaptığına herkes çok beğendiğini yazdı öyle dedi böyle dedi. ne geçer ki eline kendini kandıramadıktan sonra. kendin biliyosun ki onu sen yapmadın çaldın. hiç mi ne yapıyorum ben yahu diye düşünmez bir insan. yani iş almak için böyle bişey yaptı desek, bir iş gelse onu nasıl yapacaksın be adam onuda mı ordan burdan çalıp çırpıp yapacaksın. böyle insanların düşüncelerini ruh hallerini anlamak zor. gerçekten ya dalga geçiyolar yada ciddiye almıyolar.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
hocam bırak amblem mi logo mu ikilemini hangi çizim hangi başarı ona bak bi?
Konu ne üzerine açılmışsa onun üzüerine yorum yaparım arkadaşım ayrıca uslubunuzada dikkat ederseniz sevinirim.. Zaten bu çizimin konuyu açan şahsa ait olmadığı belli bırakında bari ne olduğunu anlasın daha logoyla amblemi ayırt edemiyor... yorumsuz..

ThorN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Konu ne üzerine açılmışsa onun üzüerine yorum yaparım arkadaşım ayrıca uslubunuzada dikkat ederseniz sevinirim.. Zaten bu çizimin konuyu açan şahsa ait olmadığı belli bırakında bari ne olduğunu anlasın daha logoyla amblemi ayırt edemiyor... yorumsuz..

Birincisi üslubumda dikkat edilecek ya da gözden kaçan bir şey olduğunu düşünmüyorum. İkincisi "çizimin konuyu açan şahsa ait olmadığı" demişsiniz ama unuttunuz sanırım bir önceki mesajınızda ne yazdığınızı -ki benim yorumumda bu yöndeydi zaten-

Amblem diyecektiniz galiba zira ben burada logo göremiyorum ama çizim başarılı olmuş..

ikilemi giderelim, sanırım şimdi hatırlamışsınızdır....

Zaten gelen cevap içerikleri "çizim" kelimesi üzerine odaklıydı. Kimse "logo-amblem" kısmına girmedi.

Sizin dediğiniz "çizim başarılı olmuş" kısmınadır benim o cevabım, böyle saçmalıklar yapan insanlarla amblem&logo öğretisine girme gereği bile duymam.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Birincisi üslubumda dikkat edilecek ya da gözden kaçan bir şey olduğunu düşünmüyorum. İkincisi "çizimin konuyu açan şahsa ait olmadığı" demişsiniz ama unuttunuz sanırım bir önceki mesajınızda ne yazdığınızı -ki benim yorumumda bu yöndeydi zaten-

ikilemi giderelim, sanırım şimdi hatırlamışsınızdır....

Zaten gelen cevap içerikleri "çizim" kelimesi üzerine odaklıydı. Kimse "logo-amblem" kısmına girmedi.

Sizin dediğiniz "çizim başarılı olmuş" kısmınadır benim o cevabım, böyle saçmalıklar yapan insanlarla amblem&logo öğretisine girme gereği bile duymam.
Ne kadar doldurmuş benim yorumum sizi kendimi T.C Anayasa Mahkemesi önünde sorguya çekiliyor gibi hissettim.. Başkalarının yorumları yüzünden kendinizi bu denli yıpratmayın bence yoksa çabuk yaşlanırsınız.. Ayrıca uslubunuz bana göre sakıncalı bende sizin gibi bir uslupla size yaklaşıp polemik yaratmıyacağım.. İyi çalışmalar dilerim..