Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneme olarak yaptığım gazete sayfaları

rmzrsln

🌱Yeni Üye🌱
ben tebrik ediyorum gerçekten güzel olmuş fakat renkler konusunda biraz daha koyu renk kullansaydınız çok daha güzel olabilirdi

neslisimge

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba. Ben 3 yıllık bir dergiciyim ve yorumumu da tecrübeme dayanarak yapacağım. Bence bazı haberlerin başlıklarında farklı fontlar kullanabilir ve de harf aralıklarını sıkıştırarak daha tok bir görüntü kazanmasını sağlayabilirsin. Bir de haberlerin arasındaki boşluğu genişletmeni tavsiye ederim. Göz her bir haberi bir bütün olarak algılayabilmeli. Mesela ABD ile ilgili olan başlığı manşet olduğu için büyük kullanmışsın. Aynı şekilde diğer haberlerin bazılarının başlığını da dinamizm katmak için büyük yapabilirsin. Kolay gelsin..

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bütün yorumlar için çok teşekkür ederim

Miss quark

🌱Yeni Üye🌱
İlk örnekten başlayalım. Sağlıklı beslenmek yazısını iki ayaktan vermişsin. Keşke o ayak aralığını ilana göre ayarlasaydında hiza tam olsaydı. Fındık kısmında da takıldığım şu ki çerçeveleri beyaz denemelisin daha duru bir görünüm verir baskıda.

Sayfa 2: özgürlük anıtının meşalesi ya üst zemine tam binsin en azından yarıya kadar yada hiç, ilk sayfadaki hata yine var domatesin yazı ayağıyla antalya bir değil antalya fotosunu spotun zemini hizasında kesmeliydin.

Sayfa 3: Bu kadar büyük bir fotoğrafa bu başlık küçük kalmış ve unutmaki yerel yada büyük gazete farketmez okuyucu resim altı notları okumaktan hoşlanır onlarıda eklemelisin. Fındıkta düzenleme şart derken o adamın resmini oval girmişsin ama yeri hatalı 3 ayak yazı yerine 2 kullanıp tam ortasına hiza almalıydın yazı daha hoş kıvrılırdı. espas problemin var 4 cm olmalı alanla başlık arasında ve zeminlerini yazı alanı açarsan baskıda transparan görünebilir ve riskli iştir içine bişey yazabilirsin tasarım aşamasında.