Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneyim Şart(mı?)(mış.)(!)

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sıradaki afiş grafik tasarıma gönül vermiş fakat iş deneyiminin olmaması yada az olması nedeniyle iş bulamayan grafiker arkadaşlara gelsin. :wink:

slhzdnymszafis.jpg

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Anlamlı bir tasarım olmuş..
Umarım en kısa zamanda hayallerinizi daha sağlıklı kullanabilirsiniz ;)
Başarılar dilerim...

Hulya AKSAKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel ve anlamlı olmuş gerçekten başarılar. bence bu istekle bir gün ulaşırsın istediğin yerlere

semaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
başarılı ve anlamlı bi çalışma olmuş.

Pinars1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet gercekten cok anlamli ve basarili. İnsallah ne ile karsilasirsan karsilas azminden ve sevdigin isten vazgecmek zorunda kalmazsin. Zira cok hevesini kiran insanlar karsina cikacaktir, ama yine de devam:)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel bir çalışma olmuş tebirkler
ellerine emeğine sağlık

berk35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.berkguclukol.com
gerçekten anlamlı ve başarılı çalışma istenilen düşünceyi fazlasıyla vermiş emeğine sağlık

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
çok anlamlı bir çalışma..emeğinize ve yüreğinize sağlık:)
umarım ulaşması gereken yerlere ulaşır:p

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anlamlı bir tasarım olmuş..
Umarım en kısa zamanda hayallerinizi daha sağlıklı kullanabilirsiniz ;)
Başarılar dilerim...
çok güzel ve anlamlı olmuş gerçekten başarılar. bence bu istekle bir gün ulaşırsın istediğin yerlere
başarılı ve anlamlı bi çalışma olmuş.
tasarım cok hos fakat ben imzanı daha cok beyendim.. :)
Çok beğendiyseniz buyrun kullandığım yazı tipi "Jellyk Castle's Queen".
evet gercekten cok anlamli ve basarili. İnsallah ne ile karsilasirsan karsilas azminden ve sevdigin isten vazgecmek zorunda kalmazsin. Zira cok hevesini kiran insanlar karsina cikacaktir, ama yine de devam:)
çok güzel bir çalışma olmuş tebirkler
ellerine emeğine sağlık
Gercektende duygulara tercuman olacak bir çalışma :)
Emeğinize ve yüreginize sağlık...
Başarılar Dilerim...
gerçekten anlamlı ve başarılı çalışma istenilen düşünceyi fazlasıyla vermiş emeğine sağlık
çok anlamlı bir çalışma..emeğinize ve yüreğinize sağlık:)
umarım ulaşması gereken yerlere ulaşır:p

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar. Gördüm ki çevremde ki ve burada ki birçok arkadaş ile beraber aynı sorunu yaşıyoruz. Bende bu soruna bir ışık tutmak istedim nacizane. Bazen belki umutsuzluğa kapılıyoruz ama umut azimle birleştiği sürece bir gün inşAllah hayallerimize kavuşacağımıza inanıyorum.

turgut1993

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hem anlam hemde görel olarak gzz olmuş eline sağlık.......

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ahh hocam bu sitede bile örneklerini bolca görüyoruz. Adamlar logonun ne olduğunu bilmiyor, çalışma yapıp siteye ekliyor altında da 20 tane çok güzel olmuş mesajı. Burdan anlıyoruz ki o 21 insan da bırakın tasarımı logonun kelime manasını bile bilmiyor. Bilmiyorlar ama sektörde çalışıyorlar tabi 3 30 paraya. Böyle bilinçsiz arkadaşlar oldukça siz ve sizin gibi yetenekli eğitimli kişiler daha çok açıkta kalır.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben çok beğendim ya.Eline ve yüreğine sağlık.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hem anlam hemde görel olarak gzz olmuş eline sağlık.......

Ahh hocam bu sitede bile örneklerini bolca görüyoruz. Adamlar logonun ne olduğunu bilmiyor, çalışma yapıp siteye ekliyor altında da 20 tane çok güzel olmuş mesajı. Burdan anlıyoruz ki o 21 insan da bırakın tasarımı logonun kelime manasını bile bilmiyor. Bilmiyorlar ama sektörde çalışıyorlar tabi 3 30 paraya. Böyle bilinçsiz arkadaşlar oldukça siz ve sizin gibi yetenekli eğitimli kişiler daha çok açıkta kalır.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Eminim ki bu alanda çok yetenekli insanlar var. Fakat ne yazık ki bu kişilerin bir çoğunun kimse farkında değil. Maalesef günümüzde işe alım kriterleri çok enteresan bu nedenle birçok yetenek yok oluyor. Bilgisini abartan insanlar iş bulmada zorlanmıyor. Bilgi eksikliğini abartan insanlarsa bir yer edinemiyor. Oysa ki kimilerin hedefleri dardır ve o hedefine göre üst noktadadır, kimileriyse o üst noktada ki kişilerden kat ve kat üstündür fakat hedefleri engindir ve o uzun yolunda kendini nerede görüyorsa onu söyler. Fakat bir türlü anlaşılmaz...

Hamit Erdönmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şuanda yaşadığım soruna ışık tutmuşsun. Bu konuda yazacak çok sıkıntım var ama bunu burada yazıp, kendime veya sizlere bir fayda sağlamayacağını düşünüyorum... tebrikler, emeğine sağlık.

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
bir şekilde sesini duyurmak lazım (birebir faydası olsun, olmasın) bu nedenle hem güzel çalışman için hem de çabandan dolayı tebrikler.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şuanda yaşadığım soruna ışık tutmuşsun. Bu konuda yazacak çok sıkıntım var ama bunu burada yazıp, kendime veya sizlere bir fayda sağlamayacağını düşünüyorum... tebrikler, emeğine sağlık.
Teşekkür ediyorum. Sıkıntılarınızı dile dökmenizi tavsiye ediyorum. Nerden ne olacağı hiç belli olmaz. En azından içinizdekini dışa atıp rahatlarsınız. İnşAllah kısa sürede sorunlarınıza çözüm bulursunuz.

bir şekilde sesini duyurmak lazım (birebir faydası olsun, olmasın) bu nedenle hem güzel çalışman için hem de çabandan dolayı tebrikler.
Teşekkürler. Aslında kendi adıma bu ve bunun gibi çalışmalardan bir beklentim olduğunu söylemem. Çünkü hedeflerime gidecek bu yolda insanların bana fırsat sunacağına dair umudum kalmadı ne yazık ki. Bir gün birşey olacak inşAllah biliyorum. Onu da ben yapacağım kendi başıma. Ama ne olduğunu henüz bilmiyorum. Sadece kendi imkanlarımla çok çabalıyorum şimdilik elimden gelen de bu. Ben bu sorunla yüz yüzeyim fakat gördüm ki birçok arkadaşla benzer sorunları yaşıyoruz. Bu nedenle hepimiz için böyle bir çalışma hazırladım.

Spawned

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dramatik bi çalışma, gayette uyumlu herşey ellerinize sağlık duygulandım açıkçası :p