Neler yeni

Deneyimlerinizle Yorumlarmısınız..!?

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaslar Merhaba.:flower:
Daha önce de konu acmıstım yorum almak amaclı.
Yine Aynı amacla acıyorum konuyu.

Nette bir resim gordum bıraz Duzenlemek,
Biraz daha deneyim kazanmak ıstedım.
P.S.'de daha cok yenıyım ve egıtımsızım..
Kendı basıma bıseyler yapmaya calısıorum.
Neyse oncekı resım ve sonrakını atıyorum.
Degerlendırme ve mantıklı elestırılerınıze İhtiyacım var..
Tesekkurler sımdıden..:yes:

Before :/

bayrak3bx2jx9.jpg

After :)

bayrak1.png

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. 2. den daha güzel; kitap kapağı gibi olmuş.

"şu çılgın Türkler" gibi...

tebrikler...

eboola

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birinci tasarım hoş ama, 2. tasarımda ki kızıllığı 1. alsan daha mı hoş durur? Naçizane fikrim..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Alanı daha geniş kullanmalısın. Persfektif ve mizanpaja dikkat etmelisin, Soğuk ve sıcak renkler çekici gelebilir ama renkleri kullandığın alana yaymalısın. Emboss vermene gerek yok bu tarz çalışmalara. İstediğin hafif gotik çalışmaları tipografiyle birleştirerek genel bir poster tasarımı ortaya çıkartabilirsin. Bilgisayarına biraz font yükleyebilir ve bu fontları çalışmanı bozmayacak yerlere yerleştirebilirsin.. Alternatif çok fazla şekilde olabilir ama tavsiyem genel poster tasarımlarını takip etmendir. Kolay gelsin.

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tesekkurler Arkadasım.. Elestırın yokmu pekı.? Ne bılım,gelıstırmeme yardımcı olacak?

:)

malesef. çok deneyimli olmadığımdan yanlışları göremiyorum. ama şahsen şu eleştirileri çok alıyorum sana da ileteyim madem kendini geliştireceksin:

sıksık sinternetteki ve etrafındaki tasarımları incele... fonttan yazı tipine, fona, kullandığı renklere dikkat et. nelere dikkat edilmiş görmeye ve yorumlamaya çalış...

bu da şahsi tavsiyem: bir şeyi yaparken ya da yaptıktan sonra şöyle düşün: bu işi bir grafikere sipari verdin ve sana önünde yapmış olduğun şeyi getirdi, kabul eder misin. karşıdaki kişinin yerine koy kendini. olmuşsa olmuştur. yani müşteri gözüyle bak.

iyi çalışmalar.

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Alanı daha geniş kullanmalısın. Persfektif ve mizanpaja dikkat etmelisin, Soğuk ve sıcak renkler çekici gelebilir ama renkleri kullandığın alana yaymalısın. Emboss vermene gerek yok bu tarz çalışmalara. İstediğin hafif gotik çalışmaları tipografiyle birleştirerek genel bir poster tasarımı ortaya çıkartabilirsin. Bilgisayarına biraz font yükleyebilir ve bu fontları çalışmanı bozmayacak yerlere yerleştirebilirsin.. Alternatif çok fazla şekilde olabilir ama tavsiyem genel poster tasarımlarını takip etmendir. Kolay gelsin.

Cok sagolasın Arkadasım..
Uzman degerlendırmesı olmus. gercekten bu yorumun faydasını gorucem.:)
:wink:

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
malesef. çok deneyimli olmadığımdan yanlışları göremiyorum. ama şahsen şu eleştirileri çok alıyorum sana da ileteyim madem kendini geliştireceksin:

sıksık sinternetteki ve etrafındaki tasarımları incele... fonttan yazı tipine, fona, kullandığı renklere dikkat et. nelere dikkat edilmiş görmeye ve yorumlamaya çalış...

bu da şahsi tavsiyem: bir şeyi yaparken ya da yaptıktan sonra şöyle düşün: bu işi bir grafikere sipari verdin ve sana önünde yapmış olduğun şeyi getirdi, kabul eder misin. karşıdaki kişinin yerine koy kendini. olmuşsa olmuştur. yani müşteri gözüyle bak.

iyi çalışmalar.

Tesekkurler Arkadasım. Cok sagol.
Sanada Basarılar :angel:;)