Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi ilanı tasarımı

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar bu da yeni ilan tasarımım, henüz eskiz aşamasında olduğundan görseller kalitesiz, ilanda gördüğünüz yüzük ağaç kabuğu fosilleriyle kaynaşmış özel taşlardan yapılıyor... yorumlarınızı bekliyorum...

88240774wj0.jpg

eros2140

🌱Yeni Üye🌱
güzel eline sağlık yalnız arakdaki ağaç görntüsü pek olmamış onun yerine gerçek bi ağaç kullanıp biraz da bulanıklaştırarak dene ve renkler uyumsuz sanki, daha çok ağaç dokusu kullanırsan galiba daha güzel olur

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmanın sadece deneme olduğunu göz önünde bulundurursak güzel bir düşünce. bu düşünceni tasarım yeteneğini kullanarak bilgisayara dökebilirsen çok güzel bir calışma meydana geleceğini düşünüyorum. emeğine ve yüreğine sağlık
...::: byimaj :::...

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma ana fikir olarak çok iyi bence ancak o yüzüğün ne olduğunu anlamam biraz zaman aldı.Açıklayıcı bi kelime de bulamadım tasarımda.Farklı bi yüzük kullansan sanırım daha iyi olacak...kolay gelsin

grafifun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
konsept güzel. bu yönde devam et bence

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
ağacın renkleriyle yüzüğün renkleri hiç uyuşmuyor bence ağacı yüzüğün tonlarında yapabilirsin ve yüzüğüde ağacın dallarında bir meyveymiş gibi göstermen sankim daha ii olur gibi geliyor bana :)