Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Kapağı

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar resim orjinal yüksek çözünürlüklü resim değil.Resim değişecek.Mizanpaj olarak nasıl bir yorum alabilirmiyim sizden bugün yaptım. Tavsiyeleriniz ve önerileriniz doğrultusunda daha iyi çalışmaya imza atacağıma eminim.Şimdiden teşekkürler

ballcaei6.jpg

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
songül karlının resminde çözünürlük problemi var gibi görünüyo.
yazı puntolarınız ve karakterleriniz biraz zayıf kalmış gibi.
songül karlı kültürleri buluş........ ifadesini daha bi bolt yapın ... göze batsın. renkte verebilirsiniz.
iyi çalışmalar.

bymuammer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikkent.net
başlık ve yeşil zeminin üzerinde ki yazılar dışında iyi birde fotoğrafın çözünürlüğü dışında..

İyi çalışmalar.

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkdaşım genel olarak çalışma fena değil ama bana soracak olursan kenardaki yeşili ve alttaki desenli zemini kaldır, songül karlınında daha kaliteli resmini bulmaya bak. kültürlerle buluşturan tokat yazısınıda daha vurucu yapsan iyi olacağını düşünüyorum.

asyabayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoyu iyice büyütün, soldaki cicek olmamis bence, yazilari belli bir alana degil fotografin üzerine yazin dolayisiyla ordaki sekiller vs. kalkmis olacak, fotografin üzerine yazacaginiz konu basliklarinda tipografik oyanamalar yapin, yani bence bu haliyle olmamis

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Aylık Turizm ve Kültür Dergisi diyor, ama ben turizm ve kültürü yansitan hiçbir sey göremiyorum :(

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorumlar için teşekkürler. Daha çalışma bitmedi. Son halini sizlerin yorumları doğrultusunda tamamlıyacağım...

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
songül karlının resminde çözünürlük problemi var gibi görünüyo.
yazı puntolarınız ve karakterleriniz biraz zayıf kalmış gibi.
songül karlı kültürleri buluş........ ifadesini daha bi bolt yapın ... göze batsın. renkte verebilirsiniz.
iyi çalışmalar.
Katılıyorum..Resime efeckt felan halledersiniz ama punta ve karakter önemli..

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Açıklamada yazmıştım.Resim orjinal resim değil. Şimdilik koydum bunu.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet yeşil bozmuş biraz temayı.. ve resim farklı olsa daha iyi gibi sanki uymamış kapaga ve çok dar bi alana sıkışmış alttaki desenli kısım kalkıp artalan olarak komple resim olsa daha hoş olur