Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Kapağı

karahisar

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınızı Bekliyorum...
afis06gh7.jpg

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Kullandığın görsel bana pek net gelmedi, dergiyi ilk qösteren kapağıdır bence daha net temiz bi görüntü bul yada yüzde blur tarzı uyqulamalara başwur.. Konu başlıklarının dizilimi ii durmuş sağda.. tarih, fiyat, derqi türü qibi bilgileride yazdıktan snra ii bişey çıkıcaktır eline sağlk..

MaVuRcAn

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşıma katılmıyorum resim kapağa çok yakışmış ayrıca kullanılan yazı karakterleri ve logo olarak kullanılan SIHHAT yazısı dergide çok hoş bir izlenim bırakacaktır.Bir de kapağın beyaz ağırlıklı olması daha sade ve anlaşılır olmasını sağlamış bu tasarımı yapan arkadaşa teşekkürleimi sunuyorum...

MaVuRcAn

🌱Yeni Üye🌱
son derece güzel bir çalışma diğer çalışmalarında sana başarılar dilerim

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Filiz Akından Bahsedilmiş Keşke Filiz Akının Resmini Koysaydın Kapağa Yaşlandı Ama Senin Koyduğun Kapak Güzelinden hala güzel..

graffici

🌱Yeni Üye🌱
HH'lerin üstene binen sağlık yazısı logoyu bozmuş bence

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Mavurcan hayatında hiç dergi ile uraştın mı ?
Kapaktaki görsel işlenen konuyla alakalı olmalı ve NET olmalı, derginin albenisini ortaya koyan en önemli şey KAPAKTIR.. ;) ve arkadaşın kullandığı görsel iyi değil . .

zengibar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teoman bece hayatında sen kapak görmemissin

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok fazla mavi var... SIHHAT karateri biraz daha etli olabilirdi. Kompozisyon güzel. Emeğine sağlık. Yalnız bir nokta var Sağlık sıhhat tamam hoş da kadın veremli gibi duruyo :D başka foto kullanma imkanın varsa başka bi foto kullan filiz akın anonsu var mesela güzel bi filiz akın fotoğrafı otururmuş... Kolay gelsin

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence de fotoğrafın çözünürlüğünde sorun var.Emeğinize sağlık.

selmaünal

🌱Yeni Üye🌱
Kapak resmi çok kaliteli ve çok net değil ama arkadaşlar kabul edin kadının bakışları çok orjinal... 150 sene de ölmem 300 sene de der gibi bakıyor. Filiz Akın'ın resminin konulması konusuna arkadaşa katılıyorum... Ellerine sağlık..