Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Tasarımı İçin Elelman Aranıyor. - Türkiye Geneli

eoduzgun

🌱Yeni Üye🌱
Dergi Tasarımı İçin Elelman Aranıyor.

Program/Seviye: gazete ve dergi tasarımı ayrıca reklam malzemeleri tasarımları yapabilen programlarda deneyimli

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Profesyonel Dergi Tasarımı Yapabilecek. Makul ücret talebiyle gelecek. İşinde dürüst ve hızlı eleman aranmaktadır. Lütfen Çok yüksek Miktarda ücret Talepleri dikkate alınmayacakır.
Ayrıca Sizin vereceğiniz ücreti bir öğrenelim gibi sorularda kesinlikle dikkate alınmayacaktır.
Biz gerçekten işini seven, dürüst, zamanında iş teslim edecek ve uzun süreli çalışabileceğimiz vakit nakittir düşüncesinde eleman arıyoruz.
1 kişilik kontenjanımız vardır.
sabit değildir.
size verilecek işi eksiksiz teslim ettikten sonra Türkiye'nin neresinde olduğunuz önemli değildir.

E-posta: eoduzgun@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
a8yXf.png
Alıntı Mesajın Faydaları |
9AsHZ.png
İlanızın Kapatılması |
Ko4Yw.png
E-ticaret Nedir?

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!
Sitemizde yayınlanan iş ilanlarını diğer sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

appleist

🌱Yeni Üye🌱
Freelance olarak düşünürseniz istanbul Avrupa yakasındayım. Dergilerin türünü ve yayınlanma sürelerini belirtirseniz görüşmek isterim. Mail adresim umit.yasar69@yahoo.com.tr Bu mail üzerinden de haberleşebiliriz...

eoduzgun

🌱Yeni Üye🌱
İstediğimiz Personel Bulunmuştur. İlginize Teşekkür Ederiz.

cicekbt4800

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler ben dergi tasarımı konusunda dediğiniz gibi profesyonelim. ayrıca şu anda zaten bir dergidede çalışmaktayım ancak freelanc olarak kesinlikle iş almak zorundayım. bu sebeble sizin dediğiniz gibi fiyat bildireyim uygun gelirse anlaşabileceğimizi düşünüyorum.
16 sayfa üzerinden forma başı 350 tl diyorum. inşallah fazla gelmemiştir.

ialdemir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Quarkxpress Corel Draw Freehand programlarında gazete ve dergi tasarımlarında 10 yıllık tecrübeye sahibim. mail adresinize son yaptığım dergi çalışmam gönderilmiştir.

fanta84

🌱Yeni Üye🌱
Bazı arkadaşlar yüzünden fiyatlar düşüyor gerçi firma sahipleri çıktısında isterse üçgen çıksın diyor... Kalifiye elemana olmak zor bu devirde...

eoduzgun

🌱Yeni Üye🌱
Bu İlan Kapanmıştır ve Sonuçlanmıştır.