Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dershane Afiş Damla Dersanesi

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dershane için yaptığım bir afiş
26145991.jpg

Benzer konular

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
sayfa kıvrımında hata yapmam eğer diğer işlerime bakarsanızda görürsünüz. kıvırımın öyle olmasını istediğim için öyle yaptım. yinde olmamış deerseniz renaultun broşürlerine bakın derim kıvrım gibi yapılmış bir üçgendir.

tolgatt

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben yanlış düşünüyor olabilirim fakat böyle çalışmalarda fotoları kendimiz çekmemiz lazım. Ya da Türkiye de çekilmiş fotoları kullanamak gerek. Burdaki resimleri Türkiye olmadığı , çocukların türk olmadığı , çekilen yerlerin dersaneyle alakasının olmadığı çok belli. İnandırıcılığı törpülüyor sanki. Böyle fotolar tasarımda benim hep gözüme batar. Ama tasarım genel anlamda güzel.

MangoArt

🌱Yeni Üye🌱
Hata

sayfa kıvrımında hata yapmam eğer diğer işlerime bakarsanızda görürsünüz. kıvırımın öyle olmasını istediğim için öyle yaptım. yinde olmamış deerseniz renaultun broşürlerine bakın derim kıvrım gibi yapılmış bir üçgendir.

Malesef kıvrımda hata var.. Kıvrım havasını tam olarak yansıtmıyor. Renault'u boşver ölçü o olmasın ölçü, senin afişe bakacak insanların algısı olsun..
İyi çalışmalar

vildangrf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet genel olarak güzel ama baktında ilk göze çarpan kıvrım oluyor...

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
damla dersanesinini durduğu yer çok hoş olmamış. çok kalabalık bir çalışma ılmış. birazda ha sade çalışmaya döndürürsen daha iyi görünüm olur. birde yazıları ve resimleri kare içine almazsan da ha iyi olur