Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dershane gezete reklamı

fizibilit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İmaj reklamından ziyade bilgilendirme amaçlı bir reklam çalışmasıdır. Değerli görüşlerinize.
7DgBg.jpg

Benzer konular

MertCivek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.wasdoyuncu.com
Öğrencilerin kesimlerinde hatalar bulunmakta. Bir de "İsimleri sığmayan öğrencilerizden özür dileriz" demişsiniz, o kısımda yazım hatası olmuş. Bu hataları düzelttiğinizde çalışma daha iyi bir hal alacaktır.

Başarılar dilerim. :)

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öğrencilerin kesimlerinde hatalar bulunmakta. Bir de "İsimleri sığmayan öğrencilerizden özür dileriz" demişsiniz, o kısımda yazım hatası olmuş. Bu hataları düzelttiğinizde çalışma daha iyi bir hal alacaktır.

Başarılar dilerim. :)

arkadaşa katılıyorum öyle bir cümle yerine 'İsimleri yer alamayan öğrencilerimizden özür dileriz.' diye bir cümle daha mı uygun olurdu tabi sizin tercihiniz
emeğinize sağlık iyi çalışmalar

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşa katılıyorum öyle bir cümle yerine 'İsimleri yer alamayan öğrencilerimizden özür dileriz.' diye bir cümle daha mı uygun olurdu tabi sizin tercihiniz
emeğinize sağlık iyi çalışmalar

her iki yoruma da katılıyorum. ayrıca öğrenci resimlerinin olduğu bölüm çok karışık olmuş sanki, zeminde kullanılan iki renkten kaynaklanıyor sanırım. birde gurur tablomuz bölümünde satırlar arasına çizgi koyabilirsin. birde aşağıdan yukarı gelen mavi degrade orayı çok bozmuş. elinize sağlık, başarılar...

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kocaman TIP DİŞ yazısı ve SURATlar yeterince korkutucu daha sade yapmayı dene

eboola

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öğrencilerin resimlerinin bulunduğu dikdörtgenler farklı daha kontrast renklerden oluşabilir.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Fotoğraf dekupeleri kötü görünüyor, o yüzden gözüm hep oraya gidiyor.
Yazım hataları da oldukça sık yapılmış.Mesela neden bazı öğrencilerin isim ve soy isimleri o kadar ayrık ?
Son olarak " gezete " değil " gazete "..

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Dekupeler hatalı. renkler koyu ve göz yorucu. ayrıca tüm öğrencilerin resimleri altında üniversitesi yazıyor fakat, bahar zeytun adlı öğrencinin kazandıgı şehir yazıyor göze gelen bir hata kütahyada dumlupınar üniversitesi var.

birlikte başardık yazısının yanındaki logu fazla olmuş bence onu kaldırabilirsiniz. tıp yazıları fazla abartılı olmuş biraz küçülürse daha güzel durur. dikkat çekmek için yaptıysanız bunun yerine efekt uygulayabilirsiniz. düzen güzel bir kaç değişiklik sonunda dahada güzel olacagına inanıyorum başarılar :)

fizibilit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kısmi düzeltmeler yapılmıştır. Son hali
H5d2t.jpg
dikey çalışma
xUnQa.jpg
bilbord çalışması
H1THS.jpg
kırımlı broşür çalışması

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrik ederim son halleri gayet güzel görünüyor..Elinize sağlık.

fizibilit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
(MertCivek +seventh +memoli4646 +hasana11 +eboola +niLqün.672 +gfb_cnn_1907 )
Değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür etmeyi borç bilirim.

İyiki varsınız...

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
dikkate aldığınız için ben de size teşekkür ederim
ellerinize sağlık
iyi çalışmalar

MertCivek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.wasdoyuncu.com
Çalışmaların son halleri gayet hoş olmuş. Sadece broşür çalışmanın birinci kıvrımında aynı kazanandan iki adet koymuşsunuz. :) Başarılar dilerim. İyi çalışmalar. :)

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanızdan Fotoğraf bilginizin (renk, deqube, rötuj ) olmadığını kabul ediyorum.
Renkler; vectorel renkler yeterince kontras, fakat fotoğraf baskıda çamurumsu bir renk verebilir. fotoğraf size RGB olarak gelmiştir, CMYK ya aktarmadan önce bu ayarlamayı yaptığınızı var saymalıyım ( bunuda matbaa cılar biliyor)

Deqube: görüntü büyütülünce yoruma gerek yok; CS5 için maskelemeyi kullanmalısınız, daha alt sürümlerde Extract komutu işinizi görecektir. Yada bir eklenti olan Knock Out da etkili bir deqube aracıdır.

Rötuj : Bunun için rötuj yapmayı bilen birinden yardım almanızda yarar var yada fotoğrafları bilen biri işleyebilir. Bir hatırlatma rötuj günümüzde kaba bir filtre uygulaması olarak algılanıyor, size tavsiyem karakalem (pifitre) ile çalışmış birisinden destek almanızdır.

Ben fotoğralara takıldım sadece, ve bu kadar fazla fotoğraf için destek almak maliyetli olabilir.

İyi çalışmalar dilerim,

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
Tebrikler çalışmalar güzel olmuş emeğinize sağlık :).Aynı memleketteyiz ama birbirimizi tanımıyoruz :).Eğer sizin içinde uygun olursa bir yerde buluşup tanışalım derim?

Grafi2007

🌱Yeni Üye🌱
öğrencilerin sadece isimleri değil kafaları da sığmamış ayrıca renk teması kötü ilaç kutusunu
çağrıştırıyor :)