Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gayet başarılı olmuş fakat ben ambalajda havluları görünce bu deterjan sadece havlularda kullanılabilir izlenimi yarattı bende ya da gerçekten öyle mi.onun dışında gayet güzel olmuş emeğine sağlık.
gayet başarılı olmuş fakat ben ambalajda havluları görünce bu deterjan sadece havlularda kullanılabilir izlenimi yarattı bende ya da gerçekten öyle mi.onun dışında gayet güzel olmuş emeğine sağlık.
şimdi güzel bir konuya değinmişsin de o havlulardan başka birşey bulamadım gerek kendi arşivlerimde gerekse nette ancak fotoğraf çekmem gerek zaten işin tasarımı devam ediyor belki de fotoğraf çekicem renkli katlanmış birkaç çamaşırla...
Güzel bir çalışma olmuş bence With ile başlayan yazının altındaki blok farklı bir renkte olsada,(mesela mavi gibi) zeminle bütünleşmemiş gibi olsa, daha iyi olurdu bence, zeminde devam ederdi kendi halinde