Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deterjan Ambalajı Çalışmam!

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İran için deterjan kutusu şu an iş basılmış değil tasarım aşamasında henüz...

daryaes9.jpg

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
renkler cok hos gorunuor üst kısımdakı wihtle başlayan yazının altındaki zeminin sol kısmını kesık kullanma bence emeğine sağlık

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
gayet başarılı olmuş fakat ben ambalajda havluları görünce bu deterjan sadece havlularda kullanılabilir izlenimi yarattı bende ya da gerçekten öyle mi.onun dışında gayet güzel olmuş emeğine sağlık.

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet başarılı olmuş fakat ben ambalajda havluları görünce bu deterjan sadece havlularda kullanılabilir izlenimi yarattı bende ya da gerçekten öyle mi.onun dışında gayet güzel olmuş emeğine sağlık.

şimdi güzel bir konuya değinmişsin de o havlulardan başka birşey bulamadım gerek kendi arşivlerimde gerekse nette :( ancak fotoğraf çekmem gerek zaten işin tasarımı devam ediyor belki de fotoğraf çekicem renkli katlanmış birkaç çamaşırla...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığınızı dererjan ambalaj olarak açmışsınız, başlığı deterjan ambalaj olarak değiştiriyorum...

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede renkli çamaşır fotoğrafları çekmelisin ozaman amacına uygun olmuş olur.

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir çalışma olmuş bence
With ile başlayan yazının altındaki blok farklı bir renkte olsada,(mesela mavi gibi) zeminle bütünleşmemiş gibi olsa, daha iyi olurdu bence, zeminde devam ederdi kendi halinde