Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Devasa Bilişim Kartvizit

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kendi ofisim için son kartvizit çalışmam :smile:

devasabilisim.jpg

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
oldukça başarılı..

zeroth

🏅Acemi Tasarımcı🏅
onceki kart vizitine gore bariz bir sinif atlama var.. super basarili.. ama yanlis hatirlamiyorsam bir oncekinde d ve a harflerinden olusan bir kombinasyon vardi.. atiyorda olabilirim cok emin degilim..

birde son olarak 'teknolojik cozumleri' dogrumu yazildi yoksa 'cozumler' olacakti sonuna bir "i" ekstrami geldi.. merak ettim dogrusu..

Son düzenleme:

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
onceki kart vizitine gore bariz bir sinif atlama var.. super basarili.. ama yanlis hatirlamiyorsam bir oncekinde d ve a harflerinden olusan bir kombinasyon vardi.. atiyorda olabilirim cok emin degilim..

birde son olarak 'teknolojik cozumleri' dogrumu yazildi yoksa 'cozumler' olacakti sonuna bir "i" ekstrami geldi.. merak ettim dogrusu..

önceki kartvizitte evet doğru hatırlıyorsunuz d ve a harflerinden oluşuyordu devasaart olarak illegal çalışıyorduk :rofl: vergiye tabii olduktan sonra sanayii odası tarafından art silindi :angel: bizde bilişim olarak ekledik..

Çözümleri kısmında bende senin düşündüğün gibi çözümler olması taraftarıydım, fakat kuzenim (ortağım) çözümleri olmalı dedi anlam bozukluğu olmasın dedim :) sonuçta kıramadım o şekilde kaldı...

Ayrıca yorum ve eleştiriler için herkese teşekkürler..

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
çok zarif ve yenilikçi olmuş. Hani "temiz kare" derler ya öyle bir iş.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlar için herkese teşekkürler :)

Kartı kullanıyorum ve kısmi lak kullanınca daha güzel oldu :)

bosnakoglu

🌱Yeni Üye🌱
b harfini de d gibi yapıp birbiri içine geçir hele,bi de ööle görek..b , çok b gibi görünmemiş..selamlar.eline sağlık

faruuqq

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş gerçekten çalışmaların devamını dilerim...