Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
onceki kart vizitine gore bariz bir sinif atlama var.. super basarili.. ama yanlis hatirlamiyorsam bir oncekinde d ve a harflerinden olusan bir kombinasyon vardi.. atiyorda olabilirim cok emin degilim..
birde son olarak 'teknolojik cozumleri' dogrumu yazildi yoksa 'cozumler' olacakti sonuna bir "i" ekstrami geldi.. merak ettim dogrusu..
onceki kart vizitine gore bariz bir sinif atlama var.. super basarili.. ama yanlis hatirlamiyorsam bir oncekinde d ve a harflerinden olusan bir kombinasyon vardi.. atiyorda olabilirim cok emin degilim..
birde son olarak 'teknolojik cozumleri' dogrumu yazildi yoksa 'cozumler' olacakti sonuna bir "i" ekstrami geldi.. merak ettim dogrusu..
önceki kartvizitte evet doğru hatırlıyorsunuz d ve a harflerinden oluşuyordu devasaart olarak illegal çalışıyorduk :rofl: vergiye tabii olduktan sonra sanayii odası tarafından art silindi :angel: bizde bilişim olarak ekledik..
Çözümleri kısmında bende senin düşündüğün gibi çözümler olması taraftarıydım, fakat kuzenim (ortağım) çözümleri olmalı dedi anlam bozukluğu olmasın dedim sonuçta kıramadım o şekilde kaldı...
Ayrıca yorum ve eleştiriler için herkese teşekkürler..