Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

devlet dairelerindeki yerimiz hakkında biraz bilgi

dreamandream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
devlet dairelerindeki yerimiz hakkında biraz bilgi ???... Bilgilensek, bilgilendirilsek, nasıl olur?? Grafiker olarak kpss'ye çalışıp, girip nereleri yazabilirim? Nerelere başvurabilirim? Bunları yapanlar var mı? onlarla görüşmek isterim... belediyelerde grafiker olarak çalışan veya görev alan arkadaşlar sizlerle görüşmek istiyorum.... şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
ay sonunda 3-4 asgari ücret alabilirsiniz,
bunun haricinde bişey yapmaya gerek yok diye biliyorum :)

dreamandream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) ay sonunda 3-4 asgari ücret alabilmek için peki?? oraya kadar ne yapmalıyız?... ondan sonra bişey yapmayız bizde tüm yapmayanlar gibi...:)

21 kişi görüntülemiş, kimsenin bi bilgisi yok mu ya?? :)

devlet dairelerinde memur olarak çalışan grafik tasarımcılar neredesiniz!?...

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
devlet dairelerinde memur olarak çalışan grafik tasarımcılar neredesiniz!?...

onlar, birkaç mesaj önce belirttiğim işi yapıyorlar :) , hele bi ay sonu gelsin, yazacaklar bankamatikte tek tek hangi tuşlara bastıklarını...

Şaka bi yanada, grafiker diye bir kadro var mı ?

dreamandream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) hangi tuşlara bastıkları umrumda değil...:) o yere hangi aşamalardan geçerek geldikleri...gelebilenler!.. tek bildiğim belediyelerin kültür sanat müdürlüklerinde grafikerler için masalar olduğu..:)

ve açtığım bu konu yüzünden bi adım daha geriye gidiyorum! :) ne garip değil mi?

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) hangi tuşlara bastıkları umrumda değil...:) o yere hangi aşamalardan geçerek geldikleri...gelebilenler!.. tek bildiğim belediyelerin kültür sanat müdürlüklerinde grafikerler için masalar olduğu..:)

Belediye ise konu; tanıdık gerekir, (bazen aynı belediyeden alınabilecek MEB onaylı birkaç sertifika)
Devlet dairesi ise; KPS gerekir, ayrıca bir yakininin ilgili müdürlüğe çekeceği, x şahsını sözlü mülakatta değerlendirelim, gereğini... yazısı.

görüldüğü üzeri iş erbaplığı, eğitim vs. gibi konulardan bahsemiyorum, zira iş erbaplığı göreceli bir kavramdır.

dreamandream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkür ediyorum size... bir tek ilgilenen siz varsınız bu konuyla ve bu sorularımla... çok sağolun...

duo

🌱Yeni Üye🌱
konuyu bir uplayalımda, bilenler çıkar belki..

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Belediye ise konu; tanıdık gerekir, (bazen aynı belediyeden alınabilecek MEB onaylı birkaç sertifika)
Devlet dairesi ise; KPS gerekir, ayrıca bir yakininin ilgili müdürlüğe çekeceği, x şahsını sözlü mülakatta değerlendirelim, gereğini... yazısı.

görüldüğü üzeri iş erbaplığı, eğitim vs. gibi konulardan bahsemiyorum, zira iş erbaplığı göreceli bir kavramdır.

size aynen katılıyorum kpss falan hikaye dayın olcak yüksek mevkilerde sonrası zaten işin makyajı, belediye konusuna gelince varsa ordada dayın falan o da hallolur ;)

yanlış anlama benim çevremde gördüklerim böyle...

BLacK_666

🌱Yeni Üye🌱
size aynen katılıyorum kpss falan hikaye dayın olcak yüksek mevkilerde sonrası zaten işin makyajı, belediye konusuna gelince varsa ordada dayın falan o da hallolur ;)

yanlış anlama benim çevremde gördüklerim böyle...

tek sen görmüyorsun arkadaşım merak etme imse yanlış anlamaz adamlar yapıyor.