Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Diet brosurleri YARDIM

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Müşterimi memnun edemiyorum (konsantre olamıyorum) ve artık aklıma bişeyde gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum

UNTITLED-2-1.jpg

UNTITLED-2-2.jpg

UNTITLED-2-3.jpg

UNTITLED-2-4.jpg

UNTITLED-2-5.jpg

UNTITLED-2-6.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
aslında yardıma ihtiyacım yok çok hoş olmuş çalışmalar başarılı bence 2,4 çalışmalar daha uygun en cok ta 4 begendim kolay gelsin ellerine emegine saglık

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumun için teşekkürler ama artık sinirden kafam durdu yapamıyorum hiç profesyonelce değil belki ama gıcık bir müşteri işte. ne istediğinide söylemiyor anlayamadım düşünce tarzını...

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
bence bi sure disari cikip temiz hava al. yoksa hayatta bitmez bu is cunku aynisi bana da oluyor, beynim bi anda duruyor ve gerisi gelmiyor.. ama bence sinirlenmene gerek yok lakin sonuncusu cok harika olmus...

Tayf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana sorarsanız eğer firma uluslararası bir firma değilse japon ingiliz ve türk (bu kadın olan) üçlemesinden hoşanmayacaktır.... biraz daha toplumun gereksinimleri göz önüne alınırsa mesela...

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok yaw şirkette reklam alan müşteri temsilcisi çok ...... kaldırmış müşterinin asabım bozuldu ne yaparsam yok şöyle yok böyle neyse fikir verecek bir arkadaşım varsa açığım

Tayf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elmayla birlikte mezura kullanabilirsin belki ne kadar incelebilindiğini bu şekilde gösterebilirsin manken kullanmaktan iyidir..

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aynı dediğin seçeneği bende sundum ama kadın ne istediğini bilmiyor ve bu durmda çok zorlanıyorum. Bakalım bugun artık son noktayı koyacağım. Artık kabul ederse sizinle mutluku paylaşacağım. Paylaşımlarınız için teşekkürler sağolun

Tayf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence siz rest çekin olsun bitsin gereksiz müşteri kaprisi 3 kuruş paraya da çekilmez hani :(