Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında yardıma ihtiyacım yok çok hoş olmuş çalışmalar başarılı bence 2,4 çalışmalar daha uygun en cok ta 4 begendim kolay gelsin ellerine emegine saglık
Yorumun için teşekkürler ama artık sinirden kafam durdu yapamıyorum hiç profesyonelce değil belki ama gıcık bir müşteri işte. ne istediğinide söylemiyor anlayamadım düşünce tarzını...
bence bi sure disari cikip temiz hava al. yoksa hayatta bitmez bu is cunku aynisi bana da oluyor, beynim bi anda duruyor ve gerisi gelmiyor.. ama bence sinirlenmene gerek yok lakin sonuncusu cok harika olmus...
bana sorarsanız eğer firma uluslararası bir firma değilse japon ingiliz ve türk (bu kadın olan) üçlemesinden hoşanmayacaktır.... biraz daha toplumun gereksinimleri göz önüne alınırsa mesela...
yok yaw şirkette reklam alan müşteri temsilcisi çok ...... kaldırmış müşterinin asabım bozuldu ne yaparsam yok şöyle yok böyle neyse fikir verecek bir arkadaşım varsa açığım
aynı dediğin seçeneği bende sundum ama kadın ne istediğini bilmiyor ve bu durmda çok zorlanıyorum. Bakalım bugun artık son noktayı koyacağım. Artık kabul ederse sizinle mutluku paylaşacağım. Paylaşımlarınız için teşekkürler sağolun