Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Baskı Makinesi önerisi

darkgorgoth

🏅Acemi Tasarımcı🏅
taşrada faaliyet gösteren bir reklam ajansıyız şu ana kadar dijital baskı işini satın alma yolu ile çözüyorduk .. ve fakat artık bir dijital baskı makinesi almanın akıllıca olacağına kararverdik.. burada dijital baski makineleri konusunda oldukça deneyimli kişilerin olduğunu biliyorum dolayısıyla .. önerilerinizi rica ediyorum

otlamaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"o" mı , ikinci el mi düşünüyorsunuz. ??

sadomazo

🌱Yeni Üye🌱
bence makina almak çok mantıklı değil türlü türlü sıkıntısı var yedek parça sorunu garanti sorunu operatör sorunu bir elektrik gider güç kaynağına rağmen bozulur
bir sürü para isterler tamirine uygun fiyata baskı yaptırmak çok daha mantıklı ve önemli baskıyı kendin yapmadığın için zamanı başka biyerde değerlendirme şansın var vs... avantaj üstüne avantaj benim çalıştığım biyer var fiyatları çok uygun

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence makina almak çok mantıklı değil türlü türlü sıkıntısı var yedek parça sorunu garanti sorunu operatör sorunu bir elektrik gider güç kaynağına rağmen bozulur
bir sürü para isterler tamirine uygun fiyata baskı yaptırmak çok daha mantıklı ve önemli baskıyı kendin yapmadığın için zamanı başka biyerde değerlendirme şansın var vs... avantaj üstüne avantaj benim çalıştığım biyer var fiyatları çok uygun

Bencede arkadaşa katılıyorum. 0 bir makine alsan. örnek oalrak infiniti spectra 60-70 bin O kadar parayı oraya bağlamak büyük risk. Potansiyelin varsa, makine 1,5-2 yılda kendi parasını çıkarıp seni kara geçirebiliyosa düşünmeden al derim. Ama baskı fiyatlarını 6 tl'ye düştüğü günümüzde o parayıda çıkarman zor diye tahmin ediyorum.

bukalemunreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben size basar yollarım deymez gercekten.. umut@bukalemunreklam.com mesaj atarsanız bilgilerinizi görüşebiliriz saygılar ...satış süper teknik servis 0 bu memlekette boşuna kürek cekmek denir inanın .. türkiye makine çöplüğüne döndü

ankara1982

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.anadoludijitalreklam.com
selam flora 14pl 4 kütük sekiz kafa baskı makinesini satıyorum teknik servisi mevcuttur telefonunu verebilirim makina hava basınç sıstemı mevcut vodafone baskılarını cam gıbı yapıyorum ilgilenenlerle telefonda konuşabiliriz
boya maliyeti azdır makine ile beraber teknik servis 2gün egitim verecek

ssoysever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
interdijital ile irtibata geçerseniz ihtiyaçlarınız noktasında çözüm bulmaya çalışırız.iyi çalışmalar. firmayı internette ararsanız bulursunuz. epson dx5 kafa diye googleda arasanız ilk videoda bulabilirsiniz

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com
taşrada faaliyet gösteren bir reklam ajansıyız şu ana kadar dijital baskı işini satın alma yolu ile çözüyorduk .. ve fakat artık bir dijital baskı makinesi almanın akıllıca olacağına kararverdik.. burada dijital baski makineleri konusunda oldukça deneyimli kişilerin olduğunu biliyorum dolayısıyla .. önerilerinizi rica ediyorum

merhabalar arkadaşım...
ben yasin şentürk 2e ileri teknoloji ürünleri firmasında çalışmaktayım...

seıko ve epson dx5 sisteminde sıfır veya 2. el olarak hizmet verebileceğimiz makinelerimiz mevcuttur... googledan aratırsanız iletişime geçebiliriz...

detayy

🌱Yeni Üye🌱
renkli baskı makinası

xerox 7428 markalı yazıcımı işyerimi kapatığımdan satıyorum ilgilenirseniz özelliklerini gönderebilirim. irtibat telefonum 0541 2252031 - 32cmx45cm ebadında kartona kadar baskı yapabiliriyo kuşeye-etikete de. numaratörleri de az. işyerim edirnede ama evlenip ankaraya yerleşeceğimden kapamak durumunda kaldım işyerimi. satış sebebim de budur. makinamdan çok memnum bende satmak istemezdim ama kısmet :) belki siz hayırını görebilirsiniz.

mmrgns_07

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gorunumreklam.com
Mrb. Arkadaslar satılık lotus marka dış mekan makinam var.Makina eni 3.20 cm'dir.Baskı kafaları xaar128+plus ve Makina 16 kafadır. Yanında yedek 4 kafa mevcuttur. Baskı kalitesi 720 DPI'dır.Servis ve yedek parça garantisi vardır. Makina ile ilgili servisi kendimiz vereğiz.Araç ile takas yapılır. İlgilenen arkadaslar numaram 05413105140

LeventDijital

🌱Yeni Üye🌱
2.el maxima dijital Baskı makinamız var ankaradayız. 5 aydır kullanıyoruz. Sıfırdan farksızdır. 1440 dpi dış mekan makinesi ama iç mekan kalitesinde baskı alıyoruz. Şehir değişikliğinden dolayı satıyorum. İlgilenirseniz telefon numaram : 0533 654 03 76

elmaratta

🌱Yeni Üye🌱
ben kumaşa baskı yaptırıcam.. Fiyat ürün ve detaylar hakkında kimden yardım alablirim.