Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dis mekan baski

cape verde

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar afrikada yasiyorum, ve fotografciyim. burda dis mekanda reklam panolari icin baski yapabilecegim makina lazim, sizden ricam, cesitli malzemelere baski yapabilen, ve kesebilen, bir marka ve model vermeniz. aklimda baska seylerde var ama bu sektore yabanci oldugum icin bircogunu isimlendiremiyorum :) cevap yazarsaniz karsilikli gorusup derdime care olabileceginizi dusunuyorum cok sagolun

Benzer konular

cape verde

🌱Yeni Üye🌱
tesekkurederim zaten kafayi yiyodum acincaya kadar :)
ama hala bi cevap gelmemis cok uzuldum

roso

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.xstylemedia.com
arkadsim yapacagin is hayirli ugurlu olsun. istedigin makine bas kes ozelligi olan makinemi? eger oyleyse roland sp540-v tavsiye ederim. ama yapacagin baski genisligide onemli. sana bu konuda yardimci olurum. ayrica eger arzu edersen sana istedigin makineyi cok uygun fiyata veririm. sitemizden makineler ile ayrintili bilgiye bakabilrsin. site adresimiz kontak bilgilerinde mevcut. hatta eger sormak istedigin her hangi bir soru olursada seve seve yardimci olurum. kolay gelsin.

Son düzenleme:

burak yargılı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ayrintireklam.com
Makinada kendiniz çalışacaksanız eko solvent veya yeni nesil soya boyaları ile çalışan makinalar sağlık açısından iyi, normal solvent boyalar birçok kanserojen ve beyin hücrelerini öldüren kimyasallar içeriyorlar.Bas kes tarzı da arıyorsanız rolandı kesinlikle tavsiye ederim şirketimde kullandığım en sağlam ve sağlıklı makinalar roland marka olanlar senelerce tık etmeden çalışıyorlar biri 4 biri 8 senelik 2 roland makinam var daha teknik servis bir kere olsun gelip bir vidasını açmadı.

RocKWariuS

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım açıkçası ben pek grafikerlikten anlamam ama Roland marka baskek makinalarının teknik servisiyim. bu işi 1 aydır yapıyorum ancak gördüğüm kadarıyla şu anda bulabileceğin en sağlam ve kaliteli baskıyı roland ile alırsın. Eğer normal boyutlarda baskı yapıcaksan SP-540 çık güzel işini görür. Ancak ben dev gibi baskılar istiyorum diyosan eğer Roland'ın yeni harikası AJ-1000 i tavsiye ederim. Ama her halükarda Roland diyorum. Pişman olmasın

cape verde

🌱Yeni Üye🌱
sagol dostum peki ne kadar bu roland a1000 bana bi fiyat verebilirmisin