Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dış mekan baskıda tavsiyeler

Umit_ACAR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar 2 senedir 2,5 flrora kullanmaktayız mak. artık randuman alamıyoruz sıfır bir makina almak istiyoruz teknik açıdan servis açısından sorun yaşamayacağımız baskı kalitesi yüksek bir makina almayı düşünüyoruz tavsiyeleriniz nedir niçin o ürünü tavsiye ediyorsunuz bu süreçte bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkeze teşekkürler

abdullah005

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
branda birleştirme makinesi leister mi acaba?

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
xaar 382 - yeni bir teknoloji ne olacagı belli degil

Konica 14 pc. - uzun metrajda kafa kesme problemleri aşırı fazla.

Tavsiye edecegim 2 kafa var spectra veya seiko. bu kafaları kullanan makinalardan birisini alın veya bekleyin yeni spectra polaris kafaları görün 1.440 dpi baskı çözünürlügü olacak.

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
Optimum reklamın cindeki tedarikcisi liyu spectra polaris ile bir makine üretti umarım fuarda görme imkanımız olur

ayrıca ben piyasadaki kafalarda problem olduğunu düşünmüyorum bence esas problem kullanılan boyalarda eminimki xaar 382 xaar 128 in yerini çok kolay alıcak

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında Sayın Janjan bende sizin gibi düşünüyordum, fakat her zamanki gibi xaar mevcut teknolojiyi 3 sene geriden takip etmeye devam ediyor. 3 sene önce çıkan seiko 35 picolitre kafanın muadilini yeni yapmışsan rakiplerin 12-15 picolitrelerde geziyorsa bu işte bir terslik var.

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence dikkat etmediğiniz nokta şu ki, XAAR ın hedef kitlesi farklı. Muhakkak ki Xaar kafalar kalite olarak sektörün alt sıralarında yer alsa bile satış adedi olarak o kadar aşağılarda sayılmaz. nedeniyse fiyat olarak uccuz olması.

sanırım Xaar firması günlük çözüm arayan müşteri kitlesini hedef alan bir pazarlama stratejisi izliyor.

Spectra Polaris'le ilgili olarak, 2 hafta sonra Almanya'da Viscom fuarı var hemen arkasından da Belçika'da Grafi+sign fuarı. Ben ikisinide gidip gezicem. Polaris makina var mı bakıcam. Optimum reklam dan bana tanıtım maili geldi Belçika'daki fuara katılacaklarına dair, bahsedilen Polaris makineyi sergiyolarsa inceleyip buradan sizinle bilgilerimi paylaşırım.

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
arkadaşım sana konica dan başkaa önericeğim hiç biri kafa yok.6 yıldır teknik servislik yapıyorum ben bölee baskı yapan makinaa zor gördüm.fiyatlarıdaa çok uygun.iç mekan baskı yapacak neredeyse.birçok yere kurdum 3 tane vutekin yanında benim kurduğum konica makina folyalara basıyor.gerçektende hoş bi manzara benim için.istersen özelden mesaj at sana yardımcı olayım.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet hedef kitlesi farklı buna katılıyorum ama şu varki bugün ve dün konuştugum 2 büyük makina üreticisi bana artık xaar 382 kafalı makina üretmeyeceklerini xaar 382 ve xaar firması ile çok büyük problemler yaşadıklarını belirttiler. Spectra 30 picolitre yeni bir kafayı önümüzdeki aylarda piyasaya sürecekmiş ucuz maliyetli Nova 256 tabanlı olacagını söylediler. Artık orta sınıftaki makinalarda bu kafaları kullanacaklarmış. Eğer fuarların birisinde bu kafa ile ilgili bir bilgi veya makina görürseniz paylaşırsanız sevinirim..

TuGo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ewet konica 14 pl çok güzel allwin diye bi marka var esenyurtta class reklamda var bakmak istersn bi gör derim 3.2m

anadoluplaket66

🌱Yeni Üye🌱
İhtiyaçtan satılık ULTRA 720 WİT COLOR BASKI MAKİNASI
210 cnm baskı eni,masrafsız
Alper DOĞRU 0536 948 51 59

özdemir dijital

🌱Yeni Üye🌱
proton makinalarn baskısını gördum baskı katiletsi cok yuksek müsteriiy memlun edecek kalitede baskı yapıyorr bunu görerek makina alırenki tercihim xaar 382 proton olduu ilerliyen gunlerdee (+) ve(-) lerini yaşadıklarımı yaşayacaklarımı baylaşmak isiterimm