Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dışarı taşan resim

pscolog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınızı bekliyorum sadece resim kaliteleri hakkında olmasın elimde olan bunlardı harici her türlü yorum olabilir birde konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim mod arkadaşlara şimdiden özür

taklacopyup9.jpg

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dekupelerde, renk tonlarında, ışık yönlerinde, belirtmiş olduğunuz ama kabul edemeyeceğim fotoğraf kalitelerinde, olması gereken yerlerde olmayan gölgelerde ve manipülasyonda sorunlar var.

Belirttiğim sorunları giderirseniz daha güzel olacaktır.

Şahsi görüşümdür. Elinize sağlık, kolay gelsin...

pscolog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler görüşleriniz için daha çok acemiyim galiba ama öğrenicem

*çılgın grafiker*

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.huseyinozluk.com
buna benzer örnekler var arkadasların yaptıklarında acıklamalı istersen onlara bir bak derim daha güzel bi performans olur senin için derimm...

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş , akıl işi .

pscolog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkür ederim

grafifun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
konsept güzel. kendininde belirttiğin gibi teknik hatalar oldukça fazla. daha doğrusu doğru olan bi yer yok. decubeleri Pen Tool ile çizip, Add anchor point tool ile çekiştirdikten sonra. selection yap. seçili alanıda; select/modify/feather yap. yani seçimin kenarlarını içerden dışarıya doğru transparan yapar. ama feather değerini resmin çözünürlüğüne göre ver. çok verisen kenarlar çok bozulur. kolay gelsin

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Süper bir fikir çok güzel düşünülmüş ama dekupeler üzerinde biraz daha çalışmalısın.Renkler uyuşmuyor resimlerde ve birde çimen görüntülerini ayarlarken küçük resmi büyüteçmiş gibi düşünerek aynı çimeni kullanırsan daha orjinal olabilir.Ben fikri oldukça yaratcı buldum;)

pscolog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konsept güzel. kendininde belirttiğin gibi teknik hatalar oldukça fazla. daha doğrusu doğru olan bi yer yok. decubeleri Pen Tool ile çizip, Add anchor point tool ile çekiştirdikten sonra. selection yap. seçili alanıda; select/modify/feather yap. yani seçimin kenarlarını içerden dışarıya doğru transparan yapar. ama feather değerini resmin çözünürlüğüne göre ver. çok verisen kenarlar çok bozulur. kolay gelsin

söylediğiniz gibi çizimi pen tool ile yaptım Add anchor point tool ilede çekiştirdim fakat acemiliğimden olsa gerek ben çalışmayı yaparken burada göründüğü kadar büyük boyutlarda çalışmamıştım ve kabul etmeliyim öznle yapmamışım renk tonlarında sorun olduğunu söylemişsiniz ancak renk tonlamaları hakkında pek fazla bilgim yok ancak öğrenme aşamasındayım yanlız bu çalışmadaki fikir derslerden veya başka bi resimden esinlenme değil kendi yaratıcılığım olduğu için persfektifte sorun olmuş hayal gücümü daha geliştirmem gerekecek sanırım yorumlar için teşekkürler

elimden geldiğince düzelttim

pscolog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şu foruma resim ekleme işimi bi türlü çözemedim bi kaç kez denedim bu defa olur inşalllah gene yapamamışsam moderatör arkadaşlar bi el atarsa sevinirim