Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dogamel kutu ambalaj tasarımı

sh3yth4n

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım. oncelikle belirteyim grafiker degilim ama programcılıkla falan ugrastım uzun sure. ambalaj firmasında makinelere falan bakıyordum, klişe tasarımı yapıyordum c.tesi isi bırakıyorum. isten cıkmadan biseler yapayım dedim. bakın bakalım degerli yorumlarınızı bekliyorum.

kutu2be6.jpg

sh3yth4n

🏅Acemi Tasarımcı🏅
klişe tasarımı derken Esnek Ambalaj Çeşitleri ve Paketleme Biçimleri konunuzda bahsetmiş oldugunuz kurallar cercevesinde bilgisayar ortamında grafik hazırlamaktan bahsetmiştim. ilgilendiginiz icin tesekkur ederim kutu hakkında da degerli yorumlarınızı beklerim Nüket hocam.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
O zaman geneksel dili ile, silindir ayrımı, doğrusu ile renk ayırımı yapıp, Klişe yerleşimi hazırlıyorsunuz.
Eklediginiz görseli görünce, "grafiker degilim " deneminizi hoş karşılamıyorum. Bu belkide mütavizilik bilemiyorum.
Çalışmanızı temiz buldum. Teknik uyğulama başarılı gözüküyor fakat tasarım adına farklılıklar olabilirdi...

Son düzenleme:

sh3yth4n

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam mutevazilik degil 3 gun oncesine kadar photoshopda resmin ısık ve kontrastını ayarlamaktan fazlasını yapmadım. patronum biraz kıl bir adamdır cok daha alakasız seyler istedi ama bu kadarına ancak ikna edebildim. klişe hazırlıyorum derken corelde musterinin isteklerini bi taslak olarak yerlestirip klişeciye gonderiyorum grafik calismasını falan onlar yapıyor yani :) degerli yorumlarınız icin tesekkur ederim

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şık duruyor, eline sağlık.