Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oldukça şık bir çalışma.Sayfa düzeni ve tipografi mükemmel.Tebrikler. Bu tip çalışmaları gördükçe moral motivasyonum üst seviyelere çıkıyor. Teşekkürler hayalzamanı.
Gerçekten gerek sayfa düzeni gerek tipografisi ve renk kullanımı sonderece şık ve kaliteli olmuş emeğinize sağlık.Bu tarz çalışmalar çıtayı gittikçe yükseltiyor.
Konuya olan uygun yazı karakterleri renkleri vurgulanmak istenilen resimlerle ve sayfa düzeniyle gayet güzel gözü yormayan sade ama şık bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık.
Ellerine sağlık arkadaşım Herkes zaten beğenisini söylemiş bende onlara katılacağım Buarada ben en çok o nine ile doktorun olduğu fotoğrafı beğendim Harika bir seçim tebrik ediyorum :alkis: :artipuan: Paylaşım için teşekkürler Saygılar Sevgiler
Ne diyeyim gözüm gönlüm açıldı. Böyle çalışmalar sayesinde bu site BAZI amatör grafikerlerin sadece yardım istemek için bencilce kullandıkları bir yer olmaktan çıkıyor... ("bazı" dedim ya şimdi, hiç birisi kendisini o kategoride değerlendirmez
Elinize sağlık gerçekten derdini anlatabilen, başarılı bir çalışma olmuş...