Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dolunay Logo

ofluvahdet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cyber-warrior.org
Dolunay Giyim Mağazaları İçin Yaptığım Logo..!

dolunayxs5.jpg

Benzer konular

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
illustrator programının hazır fırçalarıyla yapılmış bir logo iddasında çalışma. lakin ben buna logo diyemeyeceğim malesef. bir ana fikir yok logoda sırf yazının etrafını süslemek için yapılmış gibi duran çizimler. yazının etrafı boş olsaydı belkide daha iyi görünecekti. biraz çalışmak lazım.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok sıradan ve gelişigüzel yapılmak için yapılmış havası var. Yazım hatalarına dikkat ediniz. Renkleri geçişli kullanmanız sağlıklı sonuç vermeyecektir.

arcya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.arcya.com
şimdi görebildim ama çok başarılı bir logo olduğunu söyleyemem. logodaki ucu alev almış D harfi ve üstteki rastgele şekil anlamsız geldi bana. maGaza yazmanın nedeni de elindeki fontun türkçe karakter içermemesi sanırım... bence font kullanıp efekt vermek bir ikide şekil eklemek logo olmuyor... hazırladığın çalışmada göze daha hoş gelecek fontlar kullansan , daha sade tasarımlara yönelsen, daha hoş renkler seçsen bence daha güzel sonuçlar elde edebilirsin...

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşım şevkini kırmak istemiyorum ama biraz daha çalışmalısın daha iyisini yapabilirsin iyi çalışmalar.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede arkadaşım şevkini kırmak istemem bu işte şevk kırıldımı konsantren bir bozuldumu kötüü oluyor özgün olmaya çalış arkadaşım ok hadii görelim senii daha iyii logo çıkarıcana inanıyoruz ....

Soner Akay

🌟Usta Tasarımcı🌟
registerin bile orantısız :) oflu ama yılma devam devam ama ilk bi gözlemle işleri bak nasıl yapıyorlar bi fikir edin hızlı davranma olucaktır.

helenistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba. bence güzel olmuş ama öndeki o daire ve içindekileri kaldırıp gerisi üzerindeki degradidenti de kaldırıp çalışırsan çok daha iiyi olur bence.