Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dolunay Restorant Logo Çalışmam

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmayı yorumlarınıza bırakıyorum

dolunay-rest1.png

Benzer konular

Cem Yıldırım

🌱Yeni Üye🌱
Cafe & Bar & Restaurant Ne Oluor :D Cafe,Bar & Restaurant Böle Yazsan Daha Güzel Olur Gibime Geliyor

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
neden öyle yazayımki anlamadım bu şekilde bir sürü örneği var yani cafe&bar&restaurant

grafikstyler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genelikle cafe, bar & restaurant yazilir bunu bilmelisindir

Cem Yıldırım

🌱Yeni Üye🌱
neden öyle yazayımki anlamadım bu şekilde bir sürü örneği var yani cafe&bar&restaurant

Şöyle Açıklayım bu İşaretin Anlamı "&" Ve Demek Benim Bildiğim Kadarıyla

Şimdi Cafe , ve Bar , ve , Restaurant Oku Bakıyım Saçma Gibi Deilmi Bide Bunu Oku Cafe,Bar ve Restaurant Hangisi Hoş Sence ??:wink:

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
logoyu ikiye bölmüşsün, hangisini göreceğimi şaşırıyorum. birinin ön planda birinin geri planda kalması gerekiyor.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
peki son hali için ne söylenebilir eksiği gediği varmı

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Daha özgün çalışma yapmalısnız. Daha önce de bir çok defa kullanılmış bir fikri farklı bir kelimede denemişsiniz.

Daha önce kullanılan bu fikri kullanan markalardan birisi aşağıda görüldüğü gibidir:

kayra%20logo.jpg

Ayrıca espas olarakta hatalı olmuş. Dolunay olması gerekirken Doluna Y gibi algılanıyor.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Daha özgün çalışma yapmalısnız. Daha önce de bir çok defa kullanılmış bir fikri farklı bir kelimede denemişsiniz.

Daha önce kullanılan bu fikri kullanan markalardan birisi aşağıda görüldüğü gibidir:

kayra%20logo.jpg

Ayrıca espas olarakta hatalı olmuş. Dolunay olması gerekirken Doluna Y gibi algılanıyor.

aslında doğru söylüyorsunuz klişe olmuş simgeler kullanmayı sevmeyen biriyim bu çalışmada zaten ilk çalışmalarımdan şuan özgünlükten ve amaca yönelik olmaktan yanayım yorum için teşekkürler

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana logo gibi gelmedi açıkçası sanki tabele çalışması gibi zamin rengini tek renk kullanmalısın bence cafe-bar & restorant yazılır sanırsam

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bana logo gibi gelmedi açıkçası sanki tabele çalışması gibi zamin rengini tek renk kullanmalısın bence cafe-bar & restorant yazılır sanırsam

sizde cafe ve bar ın arasına tire koydunuz daha önceki arkadaşların hepsi virgül konulur demişti o yüzden araya virgül koymuştum

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
özenilmemiş renkler uyumsuz
daha güzel olabilir çünkü "dolunay" adı altında çok daha farklı çalışmalar çıkar diye düşünüyorum :)

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha estetik karakterler kullanmanı tavsiye ederim
alt satırada okunaklı bir el yazısı karakteri kullanırsan okunurluk daha iyi olur başarılar