Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

DSLR-LIKE seçimi..

achilleus16

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar amatör olarak fotograf çekmek istiyorum ve başlangıç olarak dslr-like bi makine düşünüyorum.bütcem en fazla 600tl ve eliye eliye kendime şu 4 ürünü belirledim.

Compare Digital Cameras

Siz olsanız hangisini alırdınız...

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kesinlikle dslr nikonu tavsiye ederim

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
belirlediğiniz fiyat bir DSLR almaya yetmeyebilir.
Nikon almanızı tavsiye edeceğim, nikon'un en düşük DSLR makineleri Nikon D40x sanırım, ama onunda satışı sürüyomu bilemiyorum. Nikon D60 var en düşük segment yine, satışı sürüyor ama sıfır fiyatı 1000 küsür TL... DSLR düşünüyorsanız en kötü ihtimalle 1.500 TL civarı bir rakamı gözden çıkarmalısınız.

Alman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar makina alcak arkadaş dslr almıyor ki zaten. Dslr-LİKE (Dslr benzeri) diye belirtmiş kendi kafasından modelleri yazmış yorum istiyor sadece !! Oke !? Hemen niye dslr tavsiye edersiniz anlamam... :S Kardeş sanada seçimlerinin arasından canon powershot G9u öneririm. Canonun renkleri canlı çünkü(şahsi görşümdür) ...

ajans39

🌱Yeni Üye🌱
Aynı fiyat kategorisinde yer alan Fuji S1500 kullanıyorum ve size de şiddetle tavsiye ederim. Sizin bulduğunuz tüm makinelerden daha ucuza, muhtemelen hepsinle yarışacak kalitede çekimler yapabileceğinizden emin olun. 10 MP çözünürlük, 12X zoom, panoramik çekim, süper makro çekimler. Her koşul ve ortamda iyi sonuç alacağınızdan eminim.

MustafaTuncer

🌱Yeni Üye🌱
Fuji S1500 arkadaşım, bende araştırdım sordum ettim.

Herkes bunu söylüyor..