Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dünyada Atatürk Hakkında Söylenenler

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Savaşta Türkiye' yi kurtaran, Savaştan sonra da Türk Milletini yeniden dirilten Atatürk' ün ölümü, yalnız yurdu için değil, Avrupa için de büyük kayıptır. Her sınıf halkın O' nun ardından döktükleri içten gözyaşları bu büyük kahraman ve modern Türkiye'nin Ata' sına değer bir görünümden başka bir şey değildir.(1938)

Winston CHURCHILL
İngiltere Başbakanı

Atatürk, yalnız Türk Milleti'nin değil, özgürlüğü uğruna savaşan bütün milletlerin önderiydi. O' nun direktifleri altında siz bağımsızlığınıza kavuştunuz. Biz de o yoldan yürüyerek özgürlüğümüze kavuştuk.

Sucheta KRIPALANI
Hint Parlamento Heyeti Başkanı

Atatürk öyle bir insandır ki, hayali değildir. İstediğini bilir, bildiğini yapar, yapamayacağı bir şeyi de istemez. "

KRIPPEL
Heykeltraş

Mustafa Kemal yeni Türkiye' nin kalbidir. Eski, yıpranmış bir toplumdan yepyeni, güçlü bir millet yaratmış, eşsiz kişiliğiyle kendini herkese saydırmış, enerjisiyle herkesi kendine inandırmıştır.

Ma Shao-Cheng
Yazar

Akıllı ve barışçı yöntemlerle gerçekleştirdiği eseri halkların tarihinde izlerini bırakacaktır.

Albert LEBRUN
Fransız Cumhurbaşkan

Atatürk yalnız Türk tarihinin büyük bir siması değil, aynı zamanda bir büyük barış adamıdır. O'nun yeni Türkiye'yi yaratan eseri, yüzyıllara intikal eden bir anıt olarak kalacaktır.

General ****KSAS
Yunanistan Başbakan

Üstün iradesi, tükenmez cesareti ve eşsiz sezişi ile hasımlarını dize getirdi. Fazilet ve ciddiyeti, üç yılda memleketine yalnız askeri değil, aynı zamanda tam ve doyurucu bir siyasi zafer kazandırdı.

F.Perrone Di San Martino
YazaR

Ben şimdiye kadar on beş hükümdar ve cumhurbaşkanı ile özel ve resmi konuşmalar yaptım. Bu geceki kadar ezildiğimi hatırlamıyorum.
Mustafa Kemal'de büyük bir ruh kudretinin esrarı var.(1922).

Sir Charles TOWNSHEND
İngiliz Generali

Benzer konular

siberturc+

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biliyorum bunları oklumuştum daha önce daha çok vardı sen bi kaçını bulmuşsun bulursam yazarım...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler;
Ne mutlu türküm diyene!..

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Üzülüyorum ki genclerimiz Atatürk gibi bir dehayı sevme lüksümüz yok diyor...nese konu uzar gider...

"Ben size Savaşmanızı Deil Ölmenizi Emrediyorum"

Mustafa Kemal ATATÜRK

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Atatürk için ölmek onun ugrunda ölmek onun varsaydıgı değil yaptıgı ilkelerler dogrular ugurunda ölmek kadar güzel birşey varmıdır acaba .?
ama bazı gençler şimdi atatürkü sevmiyor çünkü iğrenç karalama politikaları dönüyor ortalıkta oyuzden küçüklükten beyinleri yıkanıyor ..

o istese krallar gibi yaşardı.. istese sefa sürerdi ama hep cefa çekti hep inandıgı şeyi yapmak ugrunda harcadı yıllarını .. sadece savaşan büyük bir komutan DEĞİL o herkesin ATASIydı .. insanları okumak için teknolojiyi yakalamaları için ugraştı atılımlar yaptı ama şimdi onu mumla arıyoruz ..

ülkemizde gençler okuması iin okul yerine 15 milyar dolarlar harcanarak camiler yaptırıylıyor kuran kurslrı açılıyor buna karşı değiliz tabi ama şu varki cahil bir toplum kendisinin efendisi olamaz başka efendilere hizmet eder...

H.z Muhammed vefatından önce demiştirki kimse kabrime gelipbirşeyler dilemesin kimse ne bendne nede dunya üzerindeki kimseden yada bir şeyden medet ummasın allah yoluna gidin inanç allahla siizn aranızda kimse kimseden üstün değildir.. ona inanın ve onun yolunda gidin "burda sadece allaha inanın inanç siz ve allah arasındadır ben peygam ber olmama ragmen fzladan lüxüm yok kimse gelip medet ummasın demiştir...

eger inanmak istiyorsak bşakalarına gerek yok allaha şükür kuran vardır ve bozulmamıştır açıp okuyaiblirsiniz... öğrenmmek ve inanmak isityorsanız ..
ve peygamberimeize gelen ilk emir ne dir .?

"OKU" emridir okumak öğrenmek için gereklidir ülkemiz çogu avrupa ülkeisnde fakir ve ezik cahil bir toplum oalrak görülmektedir ve alay konusudur okadar zenginliğimiz olmasına ragmen degerlendirememekteyiz gençlerimiz arkadaşalrımız hiç biri geleceğe parlak bakamamktadır bunlarda işte siyasi oalylar beiynlerini yıkadıkları insanların bir yansımasıdır...

okadar allah allah diyen çok inasnı gördük harem kuranlar para topayıp yurt dışında jet skiye binenler .. ama akıllanmıyor bu insanlar yapacak bişey yok

cumhur başkanımız bile milletin yatıyla ülkesinde açlık varken işsizlik varken tatil yapıyor lüx yaşıyor sonra maaşlarını begenmiyor vekillerimiz 4- ila 8 milyar arasında maaş alıyorlar kendileri oylama yapıyor maaşlarını yukseltiyorlar hemen :)

siyaseti hiç sevmem knou uzadı biliyorum :)
ama işte gitmeyen arkadaşlar varsa ataturku anlamayan çanakkaleyi yada anıtkabiri ziyaret etsinler ordaki atmosfere giridklerinde duygu ve düşnceleri değişecektir..

çanakkalediki şehitlerimizi ounla aynı yolda kan döken ve kanları dökülenlerin isimleriini okudukça içleri sızlayacaktır ve onu minnetle anacaklardır..

Baş Komutan Mustafa Kemal ATATÜRK

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Atatürk için ölmek onun ugrunda ölmek onun varsaydıgı değil yaptıgı ilkelerler dogrular ugurunda ölmek kadar güzel birşey varmıdır acaba .?
ama bazı gençler şimdi atatürkü sevmiyor çünkü iğrenç karalama politikaları dönüyor ortalıkta oyuzden küçüklükten beyinleri yıkanıyor ..

o istese krallar gibi yaşardı.. istese sefa sürerdi ama hep cefa çekti hep inandıgı şeyi yapmak ugrunda harcadı yıllarını .. sadece savaşan büyük bir komutan DEĞİL o herkesin ATASIydı .. insanları okumak için teknolojiyi yakalamaları için ugraştı atılımlar yaptı ama şimdi onu mumla arıyoruz ..

ülkemizde gençler okuması iin okul yerine 15 milyar dolarlar harcanarak camiler yaptırıylıyor kuran kurslrı açılıyor buna karşı değiliz tabi ama şu varki cahil bir toplum kendisinin efendisi olamaz başka efendilere hizmet eder...

H.z Muhammed vefatından önce demiştirki kimse kabrime gelipbirşeyler dilemesin kimse ne bendne nede dunya üzerindeki kimseden yada bir şeyden medet ummasın allah yoluna gidin inanç allahla siizn aranızda kimse kimseden üstün değildir.. ona inanın ve onun yolunda gidin "burda sadece allaha inanın inanç siz ve allah arasındadır ben peygam ber olmama ragmen fzladan lüxüm yok kimse gelip medet ummasın demiştir...

eger inanmak istiyorsak bşakalarına gerek yok allaha şükür kuran vardır ve bozulmamıştır açıp okuyaiblirsiniz... öğrenmmek ve inanmak isityorsanız ..
ve peygamberimeize gelen ilk emir ne dir .?

"OKU" emridir okumak öğrenmek için gereklidir ülkemiz çogu avrupa ülkeisnde fakir ve ezik cahil bir toplum oalrak görülmektedir ve alay konusudur okadar zenginliğimiz olmasına ragmen degerlendirememekteyiz gençlerimiz arkadaşalrımız hiç biri geleceğe parlak bakamamktadır bunlarda işte siyasi oalylar beiynlerini yıkadıkları insanların bir yansımasıdır...

okadar allah allah diyen çok inasnı gördük harem kuranlar para topayıp yurt dışında jet skiye binenler .. ama akıllanmıyor bu insanlar yapacak bişey yok

cumhur başkanımız bile milletin yatıyla ülkesinde açlık varken işsizlik varken tatil yapıyor lüx yaşıyor sonra maaşlarını begenmiyor vekillerimiz 4- ila 8 milyar arasında maaş alıyorlar kendileri oylama yapıyor maaşlarını yukseltiyorlar hemen :)

siyaseti hiç sevmem knou uzadı biliyorum :)
ama işte gitmeyen arkadaşlar varsa ataturku anlamayan çanakkaleyi yada anıtkabiri ziyaret etsinler ordaki atmosfere giridklerinde duygu ve düşnceleri değişecektir..

çanakkalediki şehitlerimizi ounla aynı yolda kan döken ve kanları dökülenlerin isimleriini okudukça içleri sızlayacaktır ve onu minnetle anacaklardır..

Baş Komutan Mustafa Kemal ATATÜRK

dicek sözüm yok...Süper bir yorum var ol

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
dicek sözüm yok...Süper bir yorum var ol

Tşk ederim ...

herkes şu resme bir göz atsın ve ilk kimi gördüğünü söylesin

01st3.jpg

O masada sayıyı tam hatırlamıyorum ama beinm okudugum ve aklımda kalan 20 kadar general 15 kadar kral ve eşleri bulunmaktadır dunya liderleri ile çekilmiş bir resimdir ve o resimde bakıldıgında ilk dikkat çeken kişinin kim olduguna dikkat edin ..

bakışları karizmazı gözlerindeki fer resim renksiz olsa bile o dehayı o karizmayı o bulunulmazlıgı nasılda belli ediyor ...

..????

gerisini size bırakıyorum

İnşallah bu tarz düşünmeyen toplumdan geri kalmış teknolojiyi iyibir şey değilde kötü birşey olarak gören, ve ülkemizde şuanda okadar şey abdye iyi geçinmek adı altında peşkeş çekilirken, atalarımızın kanları ile suladıgı toprakları parça parça satılırken atamıza küfreden yada onu vasat biri olarak degerlendiren Geri kalmış arkadaşlara atıff olsun..

Son düzenleme:

duygugrf

🌱Yeni Üye🌱
İzindeyim... çok teşekkür ederim arkadaşım bizimle paylaştığınız için ...bizim özgürlüğümüzü topramımızın bütünlüğünü M.K. Aatatürk'e borçluyuz unutmayalım unutturmayalım..

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
yuzyılın adamı seçilmiş dünyaca ünlü hatta devlet başkanları bile özenerek kıskanarak bahsetmiştir o dehadan şuan yine ismini tam hatırlamadıgım için ülke ismi verremeyeceğim ama bir ülke başkanı devlet adamı öldükten sonra mezar taşına atatürk gibi olmayı çok istedim onun halkının ona baglılığı yaptıkları ve onun beyin gücü beni hep büyüledi onunla tanışmaı çok isterdim .. onun gibi ülkeme faydalı olabilmeye çalıştım yıllarca" diye mezar taşına yazdırmıştır ve bu kişi ne türk nede müslümandır .. başka küçük bir devletin devlet yöneticisidir.. ve biz bu ülkenin evledıyız atamızın ve atalarımızın eseriyiz gerisini siz düşünün...

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
ve biz bu ülkenin evledıyız atamızın ve atalarımızın eseriyiz gerisini siz düşünün...

Sosyalist rejimin kalelerinden biri olan kübada bile Atatürk ün resimleri che ile yanyana bir cok yerde...dünya üzeride tkrr gelmesini istediginiz devlet adamı sıralamasında dünya genelinde bir ankette ilk sırada yer alan bir bilim adamı demek istiyorum cunki olagan üstü bir dehaya sahip bir insan ın kurdugu ülkede torunu olarak yasamak cok gurur verici bir olay...Ama Damat Feritler,Ali Kemallarin torunlarınıda tv kanallarında görmüyor degiliz ezberletilen 2-3 progatif sözlerle tıpkı dedelerinde oldugu gibi :)...neyse konu gittikçe gidiyo kilitlenmesini istemedigim icin susuyorum sayın adminlerim :):D

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
zaten yukarıda eklemiş oldugum "O" An isimli reism hereşyi analtıyor masada resim renksiz olmasına ragmen o çakmak çakmak gözllerin bakışına bir bakın yüüzndeki o dehaya , karizmaya bakın o kadar insaın içindeki pırıltısı zatne hereşyi anlatıyor