Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Düzenli , ciddi , huzurlu bir ortam istiyorum!

seurkent

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ismim Serkan. İzmirde 4 ay kadar grafik tasarım üzerine kurs aldım.Daha önce folyo kesim üzerine bir şirkette çalışmıştım ama ajans değildi. Corel Draw Photo Shop kullanıyorum illüstrator programınıda evde kendi çabalarımla biraz öğrendim sürekli çalışabileceğim bir yer arıyorum kısa zamanda ortama ayak uydurup çok iyi yerlere geleceğimden ve şirketimede maximum düzeyde katkı sağlayacağımdan eminim. Sadece başlangıç için bana şans verilmesini istiyorum.İlanımla ilgilenenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum ve iş hayatında başarılar diliyorum.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

seurkent

🌱Yeni Üye🌱
izmirde iş arıyorum...!

İzmir şirinyerde ikamet etmekteyim. Daha önce 2 yıl reklam sektöründe çalıştım Çalıştığım yer bir reklam atölyesiydi bez afiş, ışıklı reklam yazıları hazırlıyorduk.Yani folyo kesim üzerine çalışmıştım.İşyerinde corel draw programı kullanıyordum ve kendimi geliştirmek için kursa gittim grafik tasarım programlarından photo shop -corel draw eğitimi aldım. Ayrıca kendi imkanlarımla 10 parmak Q klavyemi hızlandırdım. izmirde çalışabileceğim bir reklam ajansı arıyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim . Saygılarımla

growfrm

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Firmamızın İzmir/Bornova ofisinde görevlendirilmek üzere acil grafikerler arıyoruz.
Ilgilenirseniz lütfen benimle acil olarak iletişime geçiniz.

Arzu Şerefhanoğlu
Gsm: 0.534.6457717
growfrm@gmail.com