Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Edius 5.5 mov sorunu

hhizlier

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar forumda göz gezdirsemde sorunuma çözüm bulamadım. Edius 5.5 kullanmaya başladım fakat fotoğraf makinemle çekmiş olduğum .mov formatındaki görüntüleri edius açmıyor. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirm:sweating:

Benzer konular

golge89s

🌱Yeni Üye🌱
codeclerını guncellemelısın .adobe premire pro cs3 yada cs5 te denesende aynı sorunu yaşarsın.quicktime vs oynatıcılarını güncelle sorun çözzülecektir

hhizlier

🌱Yeni Üye🌱
After effect cs4 ve sony vegasta kullanıyorum fakat bunlarda bir problem yok videoları açabiliyorum, fakat aynı video ediusta açılmıyor. Quicktime zaten güncel sürüm yüklü

DEEQIM

🌱Yeni Üye🌱
her mov uzantısını ediusta açamazsın bunun için codec yüklemene gerek yok yapman gereken convert etmen başka bir formata görüntü kaybını minimumda tutman içinde profesyonel bir converter kullanmanı öneririm yada bir üst sürümü edius 6yı yüklemelisin edius 5de acamadıgın bır dosyayı edius 6da açabilirsin :wink:

hhizlier

🌱Yeni Üye🌱
Edius 6 yukledim fakat problem hala var, 5e geri dondum bnde. ayrıca aynı videolar edius kurulu başka bir pc de acılıyor. ve farkettim ki bende de sadece fotoğraf makinem olan 60d ile çektiğim .MOV formatındaki dosyalar açılmıyor

efrom_cs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Edius v6.03 kullanıyorum ve herhangi bir kodek sorunu ile karşılaşmadım şu ana kadar. MarkII den gelen görüntüleri de 350K dan gelen görüntüleri de rahatlıkla işleyebiliyorum. Size tavsiyem DEEQIM'in de söylediği gibi bir convertor kullanmanız. Edius için en ideali ProCoder'dır. O da GV üretimi sonuçta. Sorununuz genelde olan bir şey değil, 5.5 açmıyor mov uzantıları ama 6 açıyor eminim. O yüzden bence sorun size özel bir durum, sizin bilgisayarınızla alakalı. o yüzden ya format atıp direk v6 kurun ya da yabancı forumları biraz araştırın edius'un forumları gayet yararlı olacaktır.

handezerkin

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba, ediusta daha önce kurguladığım 5d mark2 içe çektiğim grüntülerin timelinenı kurgudansonra açmak istedim fakat edius dosyaları görmüyo, restore de yapamıyorum. fakat 5d ile çektiğim başka görüntüleri açmak istediğim o dosyaları sorunsuzaçıyor. nedeni ne olabilir?