Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

efes gorsel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
gorselcg1.jpg

iç mekan görselleri olduğu için slogan yazdırmıyolar

Benzer konular

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir efes pilsen taraftarı olarak tasarımını beğendim:). Görsel olarak gayet güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. Lakin o logoyu çevreleyen şekli neden koyduğunu anlamadım. İyi çalışmalar...

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok profesyonel bir çalışma olmuş..hangi programı kullanıyorsunuz?

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
shop kullanıyorum ama daha yeni sayılırım yani daha gelişmekteyim

Gkc

🌱Yeni Üye🌱
eline emeğine sağlık çok beğendim ...

arkadaki opacitysi düşün zemin brush mı ?

düşük olucaktı o :D

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim sizden öğrencek o kadar çok şeyim varki bunlar acemi çalışmalar daha iyilerini yapmak isterim burdaki çalışmaları görünce kendimi kötü hissediyorum gerçekten kaliteli işler var ve benimkiler onların yanında yani 3. sınıf kalıyor:D

koral

🌱Yeni Üye🌱
Elif Güzelime Özel

Canım Çok Güzel Olmuş gayet başarılısın bende bıraktım ya mesleği artık benide geçeceksin buna eminim güzelim ama biraz brushları kullansan dahada güzel şeyler çıkar

by_macintosh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kendine haksızlık ediyosun bu çalışman çok güzel bence.

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
haksızlık etmiyorum ama daha iyisi olabilirken yada bu kadar iyi grafikerlerin arasında nokta gibi kalıyo tasarınlarım yani çok çalışmam lazım daha

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
fazlada mütevazi olma ablam :)

bencede çok güzel olmuş eğer sen yeniyim acemiyim dersen ben başlamadan bırakıcam ona göre....hayallerimden vazgeçirme emi elifcik hocam ;)

çalışmalarınızı durmaksızın bekliyoruz ;)

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Renkleri çok iyi kullanıyorsun, renkler amaca ve konunun ruhuna hizmet ediyor,
çalışmalarını incelediğimde bunu gördüm. Güzel çalışmalar yapmana rağmen
eksik olan şey akılda kalıcılıkları yok. Yani ben birayı içerim mekanda mekanı terkettiğimde aklıma takılmaz. Yapılan bu tür işlerde sadece tek bir işleve odaklanılması, iş ne kadar estetik olursa olsun unutulma riskinin olmasıdır(bir nevi sabun köpüğü).Bu riski ortadan kaldırmanın en kestirme yolu çalışmaya ikinci bir fonksiyon eklemektir. Kompozisyonunda kullandığın parliament mavisinin serinletici etkisinin yanısıra kullanacağın başka bir ögeyle kompozisyonunu daha anlamlı ve anlatımı olan bir çalışmaya dönüştürebilirdin. İşte Grafik tasarımın sanat yönü budur. Yani kısaca bir grafiker: bir taşla iki kuş veya üç hatta dört kuş vurur.

İyi çalışmalar.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Efes kapağının yanındaki kıvrımlar ve çizgilere verilen efekt ler çalışmayı basit göstermiş. Efekt ler her zaman önemlidir. Her çalışmada bir objenin bir açıklaması vardır. Bu çalışmada bu kapağın yanındaki çizimlerin ve efektlerin açıklamasını yaparmısınız bana ? Bu çizgiler ile görseli süslendirdim diyeceksiniz. Ancak böyle bir cevap alıcaksam ben hemen cevap vereyim. Hiç gitmemiş bu çalışmaya bu efektler... Dediklerimi lütfen yanlış anlamayınız. Darılmadan kırılmadan kendinize yarıyan yanlarını örnek alınız =) Diğer çalışmalarınız daha göze hoş gözüküyordu.. Çalışmalarınızı takip ediyorum devamını görmekten mutlu olurum...

Saygılarımla...

haymatnos

🌱Yeni Üye🌱
Bence daha iyi olabilirdi; sonuçta alkollu bi içecek kullanıcısının zevkinide düşünmek lazım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
tabiki bütün eleştirilere açığım çünkü bunlar benim için önemli ama son yaptığım çalışmalarda başarılı olamadım elimden geleni yapmaya çalışıyorum yani elimden gelenin en iyisini yyapmam lazım ama zamanla hepsi olucak inşallah ilerde iyi bi grafiker olucam yada olamıcam artık bilmiyorum

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Azimle çalıştıktan sonra olmayacak diye birşey yok. Biraz da ufkuna ve bakış açına bağlıdır tasarım.. Photoshop taki efektleri nerede nasıl kullanılacağına dikkat et bence. Kurumsal çalışmalarda daha sade çalışmalara imzanı at...

Saygılarımla=)

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
elif bence tasarımın hoş renkler uyumlu ellerine sağlık.bence pes etme hemen.acaba o efekti oraya koyma amaın çevir aç kapağımı anlatmaktı eğer öyle daha farklı birşeyle anlat.

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok pes etmedim ama işte tabi mesai saatinde yaptığım için zorlanıyorum birazda eksiklerimin sebebi bu ama daha iyilerini yapıcam yani çok çalışıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...