Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

effect yardımı...

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Slm arkadaşlar ben dijital baskı makinelerinin teknik servis elemanıyım ve forumda da bu alanda görev yapıyorum. Önemli bir iş için siz tasarımcı arkadaşlarımdan bir ricam var. Elimde bir sandaliye resmi var ve benim bunu duvardan çıkıyormuş gibi göstermem gerekior. Hangi alanı kapsar bilmiyorum ama acilen yardıma ihtiyacım var. Az çok pshop bilgim var ama bir türlü beceremedim. NIKE reklamlarını bilirsiniz duvarda duran top gibi. Ben tabelayı yapacağım ve karşıdan bakılınca sanki duvarda asılı sandaliye varmış gibi görünmesini istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
bende koltuk var onu duvarda duruyormus gıbı nasıl yaparım dıe sormak ıstedım nıke nasıl demedım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zemin rengi asılacak duvarla aynı olsun ve sandalyenin arkasına duvara yansıyan gölge verin.
kendi yapmaya çalıştığınız resmi gönderirseniz daha sağlıklı yardımcı oluruz.

başarılar...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
işte teknik olarak aynı...duvar layer üzerinde koltuk yerleştiriyorsun. daha sonra koltuk layer üzerinde bina parçaları mı o, kırıltıları. ve son olarak kırıltı altında brush ile yada her hangi çatlak resim kullanarak çatlaması efect veriyorsun. Çok dikkatli rötüş yapmak lazım...umarım anlatabildim:utann: