Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ekran bölme yardım

deneri25

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar forumun hepsini okudum ekran bölme ile ilgili 2 yazı var 3 kanala atıyorum 3d veriyorum ama ondan sonra ne yapacaz video maker de yap demiş poyraz abi bu ayrı bir programmıdır ayrıca layout pencerisinde videoyo ya kırpıyor yada orantılı küçültüyor bu pencerede videoyu kırpmadan istediğim orana nasıl getirebilirim

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar forumun hepsini okudum ekran bölme ile ilgili 2 yazı var 3 kanala atıyorum 3d veriyorum ama ondan sonra ne yapacaz video maker de yap demiş poyraz abi bu ayrı bir programmıdır ayrıca layout pencerisinde videoyo ya kırpıyor yada orantılı küçültüyor bu pencerede videoyu kırpmadan istediğim orana nasıl getirebilirim

hangi versiyonu kullanıyorsun

DEEQIM

🌱Yeni Üye🌱
ekranı bölmek istioyrsan 3dye gerek yok 3d effect pikselleşme yapabilir. picture in picture kullanman yeterli tek karede istediğin kadar pencere yapabilirsin tabe buda calısma sequene da açacagım video paneli ile sınırlı :) goruntulerıne picture in picture effect uyguladıktan sonra effect infodan effect detaylarına girerek ister orantılı küçültme istersen ''fix aspect'' uygulamasını kaldırarak orantısız küçültme yaparak istedigin kadar pencere acabilirsin. ayrıca burdan edge shadow ve in out effectide uygulayabilirsin kolay gelsin ;)