Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

El İlanı En Emek Ajans

By-DeSiGnEr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

10dk yaptım hatta begumelif arkadaşımızın ilanınıda koydum güzel durdu :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
10 dk. da kurallarımızı da okumazsanız bir dahaki hatanızda hiç bir uyarı verilmeksizin forumdan uzaklaştırılacaksınız!

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
inanki zaten çalışman ben 10 dakikalığım diya çığlık atıro...anlaşolıyoki çalışma içinize sinmemiş ve 10 dakika dersem gelicek eleştirilere karşı bunu öne sürerim diye düşünmüşsünüz...yazık gerçekten ya bukdar basit olmamalı...10 dakikada yaptığınız çalışmayı incelemek 10 saniyemi almadı...

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
özür dilerim 10 dk kada yapmanın amacı ne yorumu ona göremi yapalım.

ds_grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilanın üzerine koydugun çalışmalrıda 10 dakikada yaptın galiba

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
kırmızı ve mor :worried:

En sevdiğim 2 renkten nefret ettireceksin beni :puke:

Renkler hiç uyumlu değil + Çerçevelerin içine koydugun resimler okadar havadaki, keşke bu 10 dkyı 12 dk yapıp en azından bir gölgelendirme zahmetine girseydin...

İyi çalışmalar...

sirhenry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Malesef Amator bir calisma gibi duruyor...

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
forumdan niye uzaklaştırılıyor ne hatası yapmış anlayamadım birde arkadaşlar niye bukadar üstüne gittiniz anlamadım

çılgınMatbaacı

🌱Yeni Üye🌱
10 dk süper iş çıkardım ahada görün diye anladım ben bu başlığı. üşenmedim inceledim. ama çıkan vasat çakma işi gördükçe bu mesleğin ne hallere düştüğünü görüyorum... "açılışımıza özel fiyatlar"daki espastan tutunda renk dengelerine,,,, vah vah...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
5 dakkalık desen de inanırdım aslında... vermek istediğin ne ki bu ilanda senin
"güven" mi yok sa "açılşımıza özel fiyatlar" mı. güven optik diye algımdaki sıçıcılık onayladı beni. renklere değinmeye gerek bile görmüyorum. "10 dakkada yaptım acayip güzel oldu" gibi bi düşünce için 10 fırın ekmek gerekebilir bence sana.
iyi çalışmalar.

ek: siyah mor kırmızı... morla kırmızıyı birleştirerek mormızı bile yapabilirmişsin sen aslında XD

nitrogen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10 dk süper iş çıkardım ahada görün diye anladım ben bu başlığı. üşenmedim inceledim. ama çıkan vasat çakma işi gördükçe bu mesleğin ne hallere düştüğünü görüyorum... "açılışımıza özel fiyatlar"daki espastan tutunda renk dengelerine,,,, vah vah...

)_____________________(

sercan001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
10 dakikada yaptığın şeyi buraya koyma zahmetine girmeseydin bence. işinde hiçbir şey göremedim ben.

dragonking

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok basit bir tasarım bi reklam ajansı için daha güçlü bir tasarım olaması gerekir bu broşürü eline alan bu reklam ajansına iş vermez