Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inanki zaten çalışman ben 10 dakikalığım diya çığlık atıro...anlaşolıyoki çalışma içinize sinmemiş ve 10 dakika dersem gelicek eleştirilere karşı bunu öne sürerim diye düşünmüşsünüz...yazık gerçekten ya bukdar basit olmamalı...10 dakikada yaptığınız çalışmayı incelemek 10 saniyemi almadı...
En sevdiğim 2 renkten nefret ettireceksin beni uke:
Renkler hiç uyumlu değil + Çerçevelerin içine koydugun resimler okadar havadaki, keşke bu 10 dkyı 12 dk yapıp en azından bir gölgelendirme zahmetine girseydin...
10 dk süper iş çıkardım ahada görün diye anladım ben bu başlığı. üşenmedim inceledim. ama çıkan vasat çakma işi gördükçe bu mesleğin ne hallere düştüğünü görüyorum... "açılışımıza özel fiyatlar"daki espastan tutunda renk dengelerine,,,, vah vah...
5 dakkalık desen de inanırdım aslında... vermek istediğin ne ki bu ilanda senin "güven" mi yok sa "açılşımıza özel fiyatlar" mı. güven optik diye algımdaki sıçıcılık onayladı beni. renklere değinmeye gerek bile görmüyorum. "10 dakkada yaptım acayip güzel oldu" gibi bi düşünce için 10 fırın ekmek gerekebilir bence sana. iyi çalışmalar.
ek: siyah mor kırmızı... morla kırmızıyı birleştirerek mormızı bile yapabilirmişsin sen aslında XD
10 dk süper iş çıkardım ahada görün diye anladım ben bu başlığı. üşenmedim inceledim. ama çıkan vasat çakma işi gördükçe bu mesleğin ne hallere düştüğünü görüyorum... "açılışımıza özel fiyatlar"daki espastan tutunda renk dengelerine,,,, vah vah...