Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

El ilanı için çalışmam "İlk tasarımım :) "

halilaydin_46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.halilaydin.net.tr
Arkadaşlar,
Ek iş olarak yaptığım web tasarım ve reklam işlerini, pek bilmediğim Corel Draw ı öğrenmeye karar verdim. Grafikerlerden yaptığı gibi :tongueout: bir yerlerden alınsada elimin emeği var. Yorumlarınızı alayım.
elilani.gif

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk olarak güzel olmuş ede. eline sağlık...

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
Arkadaşlar,
Ek iş olarak yaptığım web tasarım ve reklam işlerini, pek bilmediğim Corel Draw ı öğrenmeye karar verdim. Grafikerlerden yaptığı gibi :tongueout: bir yerlerden alınsada elimin emeği var. Yorumlarınızı alayım.
elilani.gif

Halloween maskeleri 149 TL de kan efektini anlarım ama web tasarım için bu biraz garip olmuş.İçerik ile tasarımın bütünlük içinde olması lazım.Grafiker değilim sadece fikirim bu şekilde:)

tolgilis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tlgplt.com
Halloween maskeleri 149 TL de kan efektini anlarım ama web tasarım için bu biraz garip olmuş.İçerik ile tasarımın bütünlük içinde olması lazım.Grafiker değilim sadece fikirim bu şekilde:)

sadece kan efekti değil, boya sıçraması olarakta algılanabilir...

Bence güzel olmuş, bu gibi patlaklar dikkat çekmek içindirki yeterince dikkat çekmiş

halilaydin_46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.halilaydin.net.tr
fairtail yorumun için teşekkür ederim. İlk yorumumda dediğim gibi meslek grafiker değil muhasebeciyim ama yeni yeni öğreniyorum bu işi de ek iş olarak yapıyorum. Tasarımı çizerken hayal gücüyle çizmek lazım biliyorum ama o seviyeye daha gelemedim =))

tolgilis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tlgplt.com
eğe maksat mesaj vermeksi, ben ilk baktığımda sayfaya 149 tl fiyatını görüyorum. Ardından nedir bu 149 tl diye soruyorum bu açıdan değerlendirdim o yüzden eleştirilcek bişey bulmadım o konuda.
sadece yukarıdaki 3 satırlık cümlelerin karakterleri zayıf gelmiş gibi göründü özellekli bilmem ne filan kalmasın diyor ya orası

munirpir

🌱Yeni Üye🌱
tasarım fena diil ama (senn düşüncen farklıdır, benimki farklı) web sitesinde ve reklamda şu fiyatları bukadar kırmasanız piyasayı öldürmeseniz... 200 tlye sattığımız kartvizitler 15 tlye 3000 tl ye sattığımız siteler 150 tl ye satılıyo....