Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

El İlanı Serbest Çalışmam Eleştrilerinizi bekliyorum.

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
esd1bk9qb1.jpg
[/IMG]

Merhab Arkadaşlar. Serbest El İlanı Çalışmam. Eleştirilerinizi bekliyorum geliştirmek adına. Saygılarımla...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

marabulge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel bir çalışma ama yeşil biraz daha açık olsa ve fırsat notları çok eğik biraz daha düzeltseniz daha güzel olur.. bir de telefonun olduğu yer siyah olsa telefon numarası beyaz olsa daha hoş durur. bnular benim fikirlerim ama çalışmanızı çok beğendim.. tebrikler

twinblade

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalarda eskiklik var. mesela bu el ilanı kime ait. firma logosu nerde? sadelik açıdan güzel. ama çok boş geldi bana..sanırım çalışmanız bitmemiş. bitirince paylaşırsanız net bir yorum yapabiliriz. başarılar.

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınız için çok teşekkür ederim. çalışmam bittiğinde sizlerle tekrar paylaşacağım. şuan hazırladığım şablonun nasıl eleştriler alacağını merak ettim doğrusu. sanırım olumlu eleştriler. tekrar teşekkür ederim.

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bazı noktalarda çok ince yazı kullanıyorsun. O kısımlarda renkler 3 yada 4 renkten oluşuyor dikkat etmelisin. Teşekkür Ederim.

esmma

🌱Yeni Üye🌱
bende arkadaşlara katılıyorum. çalışma bitince net bir yorum yapsak daha iyi olur sanırım.
başarılar dilerim...

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmamı tamamladım. yorumunuz içn teşekkür ederim. operatörler linki eklediğinde eleştrilerinizi bekliyorum. teşekkürler.

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
esd1bk9qb1.jpg

Arkadaşlar Çalışmam Bitmiştir. Huzurlarınızda :) eleştrilerinizi beklemekteyim. Yorumlayanlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence şuanki durumu çok hoş bişi değil, hala eksikler var, örneğin bu broşür elime geldiği anda ben bu adamlara nerden ulaşacam. ben müneccimmiyim kim olduklarını nerde olduklarını bileyim. eksik olan kısmı bu!

öte yandan firma isim ünvan bölümde baya bi sönük kalmış bence, bu sönüklüğün üstüne bide yanına slogan eklenmiş büyük bir boşlukda cabası. orantısı bir ayarlama.

bence biraz daha uğraş, eminim ki daha iisi çıkar.

emeğe saygı / başarılar

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence şuanki durumu çok hoş bişi değil, hala eksikler var, örneğin bu broşür elime geldiği anda ben bu adamlara nerden ulaşacam. ben müneccimmiyim kim olduklarını nerde olduklarını bileyim. eksik olan kısmı bu!

öte yandan firma isim ünvan bölümde baya bi sönük kalmış bence, bu sönüklüğün üstüne bide yanına slogan eklenmiş büyük bir boşlukda cabası. orantısı bir ayarlama.

bence biraz daha uğraş, eminim ki daha iisi çıkar.

emeğe saygı / başarılar

eleştrileriniz için teşekkür ederim. bu çalışmamdaki amaçlarımdan biri Kalite Güven Güleryüz esdofis.com butonlarına dikkat etmişsinizdir, sırası ile kalite güven güleryüz şirket adı hepsi bu şirkette var imajı vermeye çalışmıştım. ayrıca telefon numarası bilgiside yer almaktadır. yinede eleştrileriniz için teşekkür ederim.

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eleştrileriniz için teşekkür ederim. bu çalışmamdaki amaçlarımdan biri Kalite Güven Güleryüz esdofis.com butonlarına dikkat etmişsinizdir, sırası ile kalite güven güleryüz şirket adı hepsi bu şirkette var imajı vermeye çalışmıştım. ayrıca telefon numarası bilgiside yer almaktadır. yinede eleştrileriniz için teşekkür ederim.

walla ben telefon göremedim. bi karartı var ama. gözlerim aşırı pc kullanımdan dolayı bozuldu :( ama bence kimse kolay kolay okuyamaz o telefon numarısını.

başarılar

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
walla ben telefon göremedim. bi karartı var ama. gözlerim aşırı pc kullanımdan dolayı bozuldu :( ama bence kimse kolay kolay okuyamaz o telefon numarısını.

başarılar

sevgili dostum. forumda yasak olduğundan ötürü telefon numarasını veremiyorum. o lanı bunun için kaydırma yaptım. bunu bakar bakmaz anlamış olman gerekirdi ama ... yinede teşekkür erderim

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sevgili dostum. forumda yasak olduğundan ötürü telefon numarasını veremiyorum. o lanı bunun için kaydırma yaptım. bunu bakar bakmaz anlamış olman gerekirdi ama ... yinede teşekkür erderim

yaw üstad burda tel li reklam da var. telsiz de. ama belirginliği olması lazım dimi.

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaw üstad burda tel li reklam da var. telsiz de. ama belirginliği olması lazım dimi.

üstat haklısın fakat forum adminlerinden aldığım uyarılardan ötürü telefon numarasını okunmaz hale getirdik.umarım artık anlaşılmışımdır:)

bu arada belirtmek isterimki bu benim yapmış olduğum 3. çalışmamdır. programları kullanmaya başlayalı henüz 5 ay kadar oldu. ona göre eleştrilerinizi beklemekteyim. teşekkür ederim.

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
esd1bk9qb1.jpg

Arkadaşlar Çalışmam Bitmiştir. Huzurlarınızda :) eleştrilerinizi beklemekteyim. Yorumlayanlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Arkadaşım çok isteklisin. Yazılarda oynama yapma bana sorarsan. Dar yazı kullanman icap eden yerlerde orjinal dar karekterler kullan. Web deki çözüm adresiniz gibi. Kalite güven güler yüzdeki başlıklarda köşe kesimlerini oval yapabilirsin. Hafifte bir gölge verebilirsin. Telefon nonun başına bir telefon clipartı atabilirsin. Tasarımın üst kısmında web i temsil eden bir resim atabilirsin. Teşekkür ederim. Umarım bu isteğin hiç kırılmaz.

marabulge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben çok profesyonel değilim ama beğendim.. renkler çok hoşuma gitti, ama fırsatlar çok eğik okumak için başımı eğmek zorunda kalıyorum :) onun dışında bana göre gayet güzel

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım çok isteklisin. Yazılarda oynama yapma bana sorarsan. Dar yazı kullanman icap eden yerlerde orjinal dar karekterler kullan. Web deki çözüm adresiniz gibi. Kalite güven güler yüzdeki başlıklarda köşe kesimlerini oval yapabilirsin. Hafifte bir gölge verebilirsin. Telefon nonun başına bir telefon clipartı atabilirsin. Tasarımın üst kısmında web i temsil eden bir resim atabilirsin. Teşekkür ederim. Umarım bu isteğin hiç kırılmaz.

üstat yorumların için çok teşekkür ederim.doğru tespitler.bunları değerlendireceğim. :)

twinblade

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selam Serhat...bilgi verdiğin için tşkler. çalışma güzel. ama bende direk olarak yazı fontlarına takıldım.fırsatlardaki fontlarla oyna bence... çok karışık değil. telefonumecburen silik yapmışsın. sanırım çalışmada öle değil. sadeliği hoş. sanırım tek yüzlü bir broşür. emeklerine sağlık. başarılar..

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selam Serhat...bilgi verdiğin için tşkler. çalışma güzel. ama bende direk olarak yazı fontlarına takıldım.fırsatlardaki fontlarla oyna bence... çok karışık değil. telefonumecburen silik yapmışsın. sanırım çalışmada öle değil. sadeliği hoş. sanırım tek yüzlü bir broşür. emeklerine sağlık. başarılar..

sizde beni kırmayıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim. yapıcı eleştrilerinizi değerlendireceğim. telefon numarasını evet bilinçli yapılmış bişey.tekrar tekrar yapıcı eleştrilerinizden ötürü teşekkür ederim.:)

marlowe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam serhat,
Öncelikle yukarıdan başlıyorum.
Kalite, güven ve diğer başlıkların olduğu kutucuklar birbirlerinin üstüne gelmişçesine dursa daha güzel olur yani sağ köşelerini bir yandakinin üstüne bindirebilirsin. Gölgelendirme ile çok hoş olabilir.

El ilanı olarak bana da boş geldi, açıkcası alttaki kutular sanki ordaki boşluğu doldursun diye yerleştirilmiş gibi. Altına ekleyeceğin başka bir grafikle daha zengin görünebilir.

Bende font konusunda arkadaşlar ile aynı şeyi paylaşıyorum. O konuda dikkat etmelisin.

Sevgiler