Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

El İlanı Serbest Çalışmam Eleştrilerinizi bekliyorum.

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selam serhat,
Öncelikle yukarıdan başlıyorum.
Kalite, güven ve diğer başlıkların olduğu kutucuklar birbirlerinin üstüne gelmişçesine dursa daha güzel olur yani sağ köşelerini bir yandakinin üstüne bindirebilirsin. Gölgelendirme ile çok hoş olabilir.

El ilanı olarak bana da boş geldi, açıkcası alttaki kutular sanki ordaki boşluğu doldursun diye yerleştirilmiş gibi. Altına ekleyeceğin başka bir grafikle daha zengin görünebilir.

Bende font konusunda arkadaşlar ile aynı şeyi paylaşıyorum. O konuda dikkat etmelisin.

Sevgiler

yapıcı eleştrileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm bunları değelendireceğim. sağol.

bende arkadaşlara katılıyorum. çalışma bitince net bir yorum yapsak daha iyi olur sanırım.
başarılar dilerim...

çalışmam bitti eleştrilerini bekliyorum.:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

srcncan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim güzel çalışma lellerine sağlık

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu konu çok önceden açılmış olmasına rağmen ben yeni gördüm. Öncelikle ilk tavsiyem arkadaşım, her ne kadar bu işte yeni olsanda, orjinal şeyler çıkartmak için uğraşmalısın. Bir zemini görüp hoşuna gitmiş olsada, en azından renklerini değiştirki, bir emek harcadığın belli olsun.
melihreklamkurumsalhs1.jpg

Eleştiri olarak ise arkadaşlarında dediği gibi kulladığın fontlar uyumsuz olmuş.Ama daha önemlisi ise afişte vermek istediğin msj yayıf kalmış. Fırsatların yer aldığı bölüm boş kalmış.Düz bir zemin renginden ise en azından geçişli bir zemin bile kullansan daha ii olurdu. o Kısımda fazlasıyla boş alanın varken, vermek istediğin msjı çok dar bir alanda bırakmışın.Buda göze çarpmıyor pek. Başarılar...

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Ben diğer arkadaslarin aksine farklı bir yorum getireceğim kesinlikle creative bi calisma olmus suan firma olmadigi icin arkadas website buttonlarindan ozenerek sekmelere adresi yerlestirmis ki benim cok hosuma gitti 4.sekmeye bakarsaniz firmanin adresini goreceksiniz logosuda mevcut zaten...Grafiker=Ayrintilari yakalamak demektir...

gezici11

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben çalışmayı beğendim. Her şey yerli yerinde. Aşağıdaki okunmayan yen sanırım telefon numarası. Arkadaş bizim görmemizi istememiş olabilir. Yalnız kutucuklar biraz fazla eğik. Onla biraz düzeltilebilir sanik yinede hoş olmuş. Sade ve mesajını iletiyor.

zengibar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunun ne oldugu belli degilki saçma olmuş ama emegine sağlık.......

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben diğer arkadaslarin aksine farklı bir yorum getireceğim kesinlikle creative bi calisma olmus suan firma olmadigi icin arkadas website buttonlarindan ozenerek sekmelere adresi yerlestirmis ki benim cok hosuma gitti 4.sekmeye bakarsaniz firmanin adresini goreceksiniz logosuda mevcut zaten...Grafiker=Ayrintilari yakalamak demektir...

Merhaba Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Doğrusu bende creative bir çalışma olması taraftarıydım.nihayet görebilen biri olması beni mutlu etti. Çok Teşekkür ederim....:smile:

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
bunun ne oldugu belli degilki saçma olmuş ama emegine sağlık.......

Beğeni subjektif bir kavramdır, her çalışma beğeninize hitap etmez, hatta grafik tasarımda duayen olmuş bir takım sanatçıların eserleri size itici, gelebilir. Bu nedenlerden dolayı yapılan çalışmaları aşağılamamanız rica olunur. Eleştiri ve saygı uslubuna uymayan bir mesajınızı sildim.

Yukardaki mesajınızda dozaj açısından uslupsuz bir ifade içermesine rağmen, uyarı amaçlı tutuyorum.
Hiçbir üyenin çalışmasını saçma, iğrenç şeklindeki ifadelerle aşağılayamazsınız. Buna forum kurallarımız izin vermez.
Bu uslubunuzu devam ettirdiğiniz takdirde yaptırım uygulanacaktır. Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla

By-DeSiGnEr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gerçekten Güzel Olmuş İlk Bakışta Web Sitesi Sandım gibi:)

mr_map

🌱Yeni Üye🌱
çalışmalarında adres , telefon vs. bilgilerin okunur olmasına dikkat et derim ben.