Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

El İlanı tasarımı Danışmanlık

Benzer konular

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
hocam renkler pek hoş olmamış, ayrıca megafonun ordaki yazıların neden ortaları boş özelliklemi yaptınız? birde neden işinize kesim payı yok kenarlara çok yakın çalışmışsınız... megafonun etrafındaki beyaz çizgi çok kalın olmuş, ayrıca maddelerdeki işaret olmamış renk olarak beyaz yap daha iyi birde kenarla sıfır yapma biraz işin içine al okları... kullandığınız resimlerdeki mesaj ve görsel olarak hepsi birbirinne benziyor farklı resimler de deneyin derim ;) emeğinize sağlık...

Grafixit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam renkler pek hoş olmamış, ayrıca megafonun ordaki yazıların neden ortaları boş özelliklemi yaptınız? birde neden işinize kesim payı yok kenarlara çok yakın çalışmışsınız... megafonun etrafındaki beyaz çizgi çok kalın olmuş, ayrıca maddelerdeki işaret olmamış renk olarak beyaz yap daha iyi birde kenarla sıfır yapma biraz işin içine al okları... kullandığınız resimlerdeki mesaj ve görsel olarak hepsi birbirinne benziyor farklı resimler de deneyin derim ;) emeğinize sağlık...

Sağolun yorumunuz için önerilerinizi dikkate alıcam :)) bu arada ortalara boş olan harfleri özellikle yaptım ayrı bir hava kattı çalışmaya kesim payına gelince fazlasıyla kesim payı vat çünkü o çalışma A5 kenarında bi alan daha vardı o görülmemiş sanırım okların renk meselesine gelince renkler burda en son tartışılcak şeyler olarak grüyorum ben

Teşekkür Ederim...