Yada vektörel brush bulabileceğim site adresi verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
senem sevtap 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Ağu 2008 Mesajlar 331 Tepkime puanı 17 2 Eyl 2008 #1 Yada vektörel brush bulabileceğim site adresi verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
Ebru ANIL 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 537 Tepkime puanı 39 2 Eyl 2008 #2 arkadaşım ne tür bir brush istiyorsun açıklarsan daha çabuk yardım alırsın saygılarımla...
aomeroglu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Mar 2008 Mesajlar 81 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.abdullahomeroglu.com 2 Eyl 2008 #3 Free Vector Art & Graphics :: Recent Vectors :: Page 1 Free Vector Stock Images | Free Illustrator EPS and AI Downloads | Open Source Vector Files Umarım işini görür, ama forumda arattırısan yada ne istediğini yazarsan yardımcı olalım. Pardon ya ben vector diye yanlışlıka attım özürdilerim, bu siteler vector sitesi, brush sitesi bakıp yollarım.... Photoshop Freebies: Free Vector Brush Set arkadaşım bu blogu bi ziyaret et, sürekli güncel.... Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Kas 2008
Free Vector Art & Graphics :: Recent Vectors :: Page 1 Free Vector Stock Images | Free Illustrator EPS and AI Downloads | Open Source Vector Files Umarım işini görür, ama forumda arattırısan yada ne istediğini yazarsan yardımcı olalım. Pardon ya ben vector diye yanlışlıka attım özürdilerim, bu siteler vector sitesi, brush sitesi bakıp yollarım.... Photoshop Freebies: Free Vector Brush Set arkadaşım bu blogu bi ziyaret et, sürekli güncel....
senem sevtap 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Ağu 2008 Mesajlar 331 Tepkime puanı 17 25 Kas 2008 #4 teşekkürler buldum