Neler yeni

enerji içeceği afis tasarımı

pinochio

🌱Yeni Üye🌱
redzone02zm7.jpg

Benzer konular

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
İyi gidiyormuşsun ama boş klamış. Daha bitmemeli. Ama ürünü yatay kullanma derim!

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bence olmamış üründen çok bayan ön planda ve çok itici görünüyo...bide neden illaki bayan?...içecek büyük ve dikey olmalı diye düşünüyorum...üzerinde biraz daha çalışmalısın derim...kolay gelsin...:)

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
ilustrasyon zayif kalmis. biraz daha detay gosterebilirsen bir seyler olabilir. Ben bayanin on plana cikmasinin bir hata oldugunu dusunmuyorum.

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
hoş çalışma iyi gidiyomuş ama arkadaşın dediği qibi sıkıldın qaliba :)
"redZone" adlı içeçğin arkasına bi dekoratif atarsan arka planla uyumlu bi renkde olan, çok qüzel durur diye düşünüyorum..

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
bence olmamış üründen çok bayan ön planda ve çok itici görünüyo...bide neden illaki bayan?...içecek büyük ve dikey olmalı diye düşünüyorum...üzerinde biraz daha çalışmalısın derim...kolay gelsin...:)

ZUCKER e katılıyorum.bayan çok itici...

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Zucker ve Deisgngrafiker 2nizede katılamıyorum.. :) üzqünüm
ürün sadece çok yanlız kalmış kesip yapıştırmış qibi dokunmamış gibi hafif bi efekle çalışma çok qüzel bi hal alıcaktır.... :)
hatun görseline gelince oraya ibrahim tatlıses qibi tamamiyle görüntü kirliliği olan bi adamın resmi koyulcak değildi ya :)

esin_kuzey

🌱Yeni Üye🌱
Kadın görseli iyi durmamış. Enerji içeceğinden çok afrodizyak içecek gibi bir his veriyor. Özellikle çıplak olması gereksiz. Ürün dikey durmalı. Sarı kırmızının yanında hoş durmamış. Sloganda dans et diyor. Bu sloganla ürün tüketici kitlesini sınırlandırıyorsun. Enerji içeceği sadece barlarda içilmez

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
ordaki danseden şeyi sevmedim :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence ürünü daha büyük ve dik kullanmalısın bir de bence yeniden birşeyler yap