Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Epika Adworks Kurumsal Kimlik Çalışması

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
SwND.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Renk tonlaması çok iyi..
Sade ve şık bir çalışma, eline sağlık..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
E tabi.. Zevk sahibi olmak herkese bahşedilen bi özellik değildir.

Pazarlama taktiğini değiştir ;)

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
E tabi.. Zevk sahibi olmak herkese bahşedilen bi özellik değildir.

Pazarlama taktiğini değiştir ;)

:) kesinlikle katılıyorum herkese bahşedilmiyor bence de zevk sahibi olmak.Bu yaptığım kurumsal kimliklerden en vasat olanı ve yaklaşık 8 tane yaptım yine de olumlu bir yanıt alamadım patrondan :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
:) kesinlikle katılıyorum herkese bahşedilmiyor bence de zevk sahibi olmak.Bu yaptığım kurumsal kimliklerden en vasat olanı ve yaklaşık 8 tane yaptım yine de olumlu bir yanıt alamadım patrondan :)

Ne istediğini bilmeyen insanlara kaşrı hep bii.. nasıl desem eskrimde epeyi iyice bastırırsın da tatlı bi ovallik oluşur ya işte onun gibi yarı oval bir kıvama sokasım geliyor :D

Keza bilmiş bilmiş konuşurlar ya bir de.. Koptuğum andır.. Adam ne istediğini bilmiyor karşımda Aynştayn kesiliyor..

Herneyse çok hassas konular bunlar.. Dediğim gibi pazarlamaya çalış sen ;)

Son düzenleme:

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ne istediğini bilmeyen insanlara kaşrı hep bii.. nasıl desem eskrimi iyice bastırırsın da tatlı bi ovallik oluşur ya işte onun gibi yarı oval bir kıvama sokasım geliyor :D

Keza bilmiş bilmiş konuşurlar ya bir de.. Koptuğum andır.. Adam ne istediğini bilmiyor karşımda Aynştayn kesiliyor..

Herneyse çok hassas konular bunlar.. Dediğim gibi pazarlamaya çalış sen ;)

Evet evet kesinlikle :) yani yap da ne yaparsan yap, neyi nasıl istediğini bilmez hatta dediğiniz gibi ne istediğini bilmez :) pazarlama hususunda kendimi geliştirmem şart sanırım.Önerileriniz için çok teşekkürler, dikkate alacağım kesinlikle :)