Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ersa yemek sanayii logosu - medosanart

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Bir yemek firmasının logo tasarımını aldım, bir kaç çalışma yaptım. Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapabilirsiniz. :D

1.
12.jpg

2.
1212.jpg

3.
12121.jpg

E.Çimen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hepsi çok hoş olmuş ama ikinci resim daha güzel bence :).. Emeğine sağlık..

turkuaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yemek firması için karekter uygun değil diye düşünüyorum. Daha yumuşak ya da düz bir karekter seçip sitilize ederek onun üzerinde aşçı şapkasını uygulayabilirsiniz. Emeğinize sağlık

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence de yazı karakteri olmamış farklı çalışmalar demişsiniz fakat genel olarak aynı farklı derken tasarım olarak amblem logotype olarak farklı birşeyler beklerdik birtek aşçı şapkası eklemişsiniz, ayrıca "r" harfi de olmamış, kepçe de çok kaba durmuş ve de tam olarak alt kısmı oval değil.

ayşegüll1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmayı görünce aklıma gelenleri söyliyeyim... font yemek sektörüyle alakasız sert ve fazla ciddi duruyo daha yumuşak bir font olabilir ayrıca aşçı şapkası çok fazla kullanılan bir öğe olduğu için işi sıradanlıktan kurtaramıyo bence o şapkayı kaldırsanız ve alttaki kepçenin sapının yerine de kepçe ağzını bi tencere gibi düşünürsek sapın yerinde tencereye yürüyen 1-2 tane sebze olsa nasıl olur diye düşündüm...

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Yorumlar için teşekkür ederim hepinizden. :D
Çalışmamdaki font yemek sanayi için biraz sert oldu biliyorum. Fakat bende isteyen adamlar mafyamsı :D havada takılıyor biraz ağır bir çalışma istediler. Bende ağır olsun ama yemeklede alakalı olsun derken şapka ekleyeyim dedim. O da yazının üstünde biraz cıvık durdu :D Ne yapacağımı bilemedim :D