Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Evimden bir oda

ilkaysvl

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar biraz değiştirerek evimin den bir odayı tasarladım. bazı objeleri hazır olarak kullandım. Odanın eşyaları değiştirerek gerçek olan odanın bire bir kopyasını yaptım.
oturma_odasi6.jpg

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel ve temiz bir çalışma fakat işiklar keskin sanırım ,biraz daha oynarsan bence daha gercekçi bir görünum katabılırsın...

ilkaysvl

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler ışık konusunda daha çok çalışmam lazım haklısın. Geliştirmeye çalışıyorum.

Güzel ve temiz bir çalışma fakat işiklar keskin sanırım ,biraz daha oynarsan bence daha gercekçi bir görünum katabılırsın...

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oda güzelmiş eline sağlık :D

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. oda da pek sade ve şıkmış, siyahı çok severim odada

ilkaysvl

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. oda da pek sade ve şıkmış, siyahı çok severim odada

Beğendiğinize sevindim. Duvar kağıtları felan orjinal haliyle birebir. Duvar kağıtlarını da ben yapmıştım odanın. Birde sinema odasının tasarımının aynısını yapıyorum bitsin onuda ekleyeceğim.

delicambo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renderı ne ile aldınız? mental ray veya v-ray ile aldıysanız global illumination açık mı? gölgelerin kontrastı sanki biraz ışığın çarpma değerleri, ışığın cinsi ve indirect illumination (ya da global illumination) değerleriyle oynanması gerektiğini gösteriyor (bounce değerleri gibi mesela). modeller başarılı. elinize sağlık... ama evet... aydınlatma çoooook kritik öneme sahip özellikle foto-gerçekçi görüntüler peşindeyseniz... bir de belki soft focus daha keyifli bir hale getirebilir görüntünüzü;)

ilkaysvl

🌱Yeni Üye🌱
renderı ne ile aldınız? mental ray veya v-ray ile aldıysanız global illumination açık mı? gölgelerin kontrastı sanki biraz ışığın çarpma değerleri, ışığın cinsi ve indirect illumination (ya da global illumination) değerleriyle oynanması gerektiğini gösteriyor (bounce değerleri gibi mesela). modeller başarılı. elinize sağlık... ama evet... aydınlatma çoooook kritik öneme sahip özellikle foto-gerçekçi görüntüler peşindeyseniz... bir de belki soft focus daha keyifli bir hale getirebilir görüntünüzü;)

Ben bu yorumları alıp daha geliştirmek için paylaşmıştım çok teşekkür ederim. Vray ile aldım bahsettiğiniz değerler ile oynayıp tekrar bir görüntü atarım. Softfocusuda deneyeceğim bu akşam mutlaka.

ilkaysvl

🌱Yeni Üye🌱
3 Saatimi aldı.. Eminim daha tecrübesi olanlar 1 saatte halledebilir.