Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fabian Perez

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Fabian Perez

fabianvz6.jpg

Fabian Perez
2 Kasım 1967' de Arjantin, Buenos Aires' de doğdu.

Fabian Perez
, bir gencin, dövüş sanatları ve güzel sanatlarla büyülendiği gibi, karate eğitimi sırasında aldığı disiplin, hem resim çalışmaların da hem de dövüş sanatında ona yol gösterdi.

Karate, onun resim üzerindeki yeteneğine yardım etti ve sanatın diğer formlarında olgunlaşması için onu terbiye etti.

Boyamak ve yazmak onun kariyerinde hep eşit oldu, "Bir rüyanın yansımaları" isimli kitabını uzun yıllar yaşadığı İtalya' da yazdı. Fabian Perez, İtalya' dan sonra bir yıl boyunca yaşadığı Japonya'ya gitti.

Çoğu sanat eleştirmenlerine göre; Fabian Perez'in, tarzı benzersizdir. Şiddetli, tutkulu, cesur ve simgesel resimleri vardır. Fabian Perez, duygularını yansıttığı her resmi, aynı zaman da onun enerjisini de yansıtır.

"Resim, benim tekerleklerimin,otuz yıl boyunca kumlu bir yolda yolculuk yaptığı serüvendir. Benim yollarımda,arkamda, sağımda, solumda, doğru şeylerim var ve birçok yanlışımı ve doğrumu da kaybettim bu serüvende. Resim, benim, bir yolun ilerisini görebildiğimin en önemli ayrıntısı ve daha birçok yeni tecrübenin içine de beni atacak." der;
— bir rüyanın yansımaları isimli kitabında...

Şimdi bu görsel şöleni izleyin lütfen...

canimgrubumcomfabianpervb8.jpg

canimgrubumcomfabianperud3.jpg

canimgrubumcomfabianperrw6.jpg

canimgrubumcomfabianperir6.jpg

canimgrubumcomfabianperfy9.jpg

canimgrubumcomfabianperkd4.jpg

canimgrubumcomfabianpercr8.jpg

canimgrubumcomfabianperje2.jpg

canimgrubumcomfabianperfk7.jpg

fabianperez190x209ev3.jpg

Son düzenleme: