Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

farmel logo çalışması

wmaster

🌱Yeni Üye🌱
unlu mamüller firması adına yapmış olduğum bir logo çalışmasıdır

Benzer konular

neoberg

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.brkcan.net
İlk bakışta hoş görünüyor, özellikle font seçimini başarılı buldum fakat bana önemli bazı sorunları var gibi geldi.
Üstte kullandığınız başaklar hem uygulamada sorun çıkaracaktır hem de logonun geri kalan kısmına pek uyum sağlamamış gibi duruyor.
FARMEL yazısı, altında şeride tam otursa daha iyi olur gibi.
EKMEK yazısı da düzensiz şekilde logodaki diğer çizgilere temas ediyor. Bu da karmaşık bir görüntü oluşturuyor.

wmaster

🌱Yeni Üye🌱
sagolun görüşleriniz benim için degerli üzerinde çalışacagm

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
bencede farmel yazısı altındaki şeridin kıvrımıyla yazılsaydı daha güzel olurdu. ekmek ise köşelere çok yaklaşmış sığmamış yerine rahatsız durmuş...belki farmel altındaki şeridiyle beraber biraz daha küçültülüp ekmek rahatlatılabilinir...bana kalırsa başaklar hiç olmasa yada kompozisyonu başka bir yerde değerlendirilse güzel olabilir... renk seçiminiz güzel başarılar dilerim ;)

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk bakışta hoş görünüyor, özellikle font seçimini başarılı buldum fakat bana önemli bazı sorunları var gibi geldi.
Üstte kullandığınız başaklar hem uygulamada sorun çıkaracaktır hem de logonun geri kalan kısmına pek uyum sağlamamış gibi duruyor.
FARMEL yazısı, altında şeride tam otursa daha iyi olur gibi.
EKMEK yazısı da düzensiz şekilde logodaki diğer çizgilere temas ediyor. Bu da karmaşık bir görüntü oluşturuyor.

arkadaşa katılıyorum üzerinde biraz çalışırsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz bence
emeğinize sağlık iyi çalışmalar

gencbeta

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş elinize sağlık. Diğer arkadaşların belirttiği gibi yazılar da dalgalı olsa daha da güzel olur. Tebrikler