Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fenerbahçe - galatasaray takvim

serinn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.serinworks.com
82687631.jpg

90980677.jpg

Benzer konular

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fenerbahçe olan bölümde takvim kısmı sarı-lacivert ama Galatasaray kısmında takvim bölümü kırmızı-beyaz değil. Mavi-kırmızı olmuş. Gözüme çarpan kısım bu oldu. Ayrıca Fenerbahçe için hazırlanan takvim daha güzel olmuş onu da söyliyim.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bunlar takvim midir? Afiş tasarımı mı? Takvim olarak görüyorsam yanılmıyorsam afiş tasarımı bölümünde işi nedir?

Çalışmanız konsept genelinde bütünleyiciler ile uygun görünüyor. Yalnızca şuna üzülüyorum ki bunda sizin hiçbir suçunuz yok, maliyet aza gelsin sponsor bulalım bilmemne mantığı ile kartvizitleri özellikle bu tarz çalışmalara yığmıyorlar mı... ahh ahh

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
Fenerbahçe olan bölümde takvim kısmı sarı-lacivert ama Galatasaray kısmında takvim bölümü kırmızı-beyaz değil. Mavi-kırmızı olmuş. Gözüme çarpan kısım bu oldu. Ayrıca Fenerbahçe için hazırlanan takvim daha güzel olmuş onu da söyliyim.

Galatasar takvimin de takvim bölümünün kırmızı-beyaz olmasını istemişsiniz. Neden kırmızı-beyaz olsun ki? Olacaksa sarı-kırmızı olsun.
Takvime gelince çok fazla sponsor reklamı olduğu için çok karmaşık. Ayrıca oldukça klişe bir takvim örneği.. elinize sağlık, iyi çalışmalar...

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Kusura bakmayın ben beğenmedim takvimden çok herşeye benziyor yinede emeğinize sağlık başarılar dilerim.