Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fikirleriniz Benim İçin Önemli :)

Cx_06

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba profesyonel tasarımcı değilim malesef tanıdığım bir firma için yapmış olduğum çalışma, beğenilirse basılacak.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
kapak2222.jpg

maviturk

🌱Yeni Üye🌱
calisma iyi fakat logoyu daha farkli yapabilirsin.(doğ-san)
fiyat yerleri koyu olmus onlarida daha acik ton yapsan iyi olur dusuncesindeyim.

Cx_06

🌱Yeni Üye🌱
calisma iyi fakat logoyu daha farkli yapabilirsin.(doğ-san)
fiyat yerleri koyu olmus onlarida daha acik ton yapsan iyi olur dusuncesindeyim.

Öncelikle yorum için teşekkür ederim. Logonun böyle olmasını firma istedi, Fiyat kısımlarınıda şeffaf yapmıştım ondan koyu görünüyor olmalı. Opaklık olayını artırıp tekrar bakıyım.

Saygılarımla.

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
hos bır calısma olmus elıne saglık tek goze batan Türkiyede bir ilk demişşin onu bıraz buyutsen daha cok vurgulansa guzel olur dıye dusunuyorum fıkrım tabıkı.
iyi calısmalar...

Cx_06

🌱Yeni Üye🌱
hos bır calısma olmus elıne saglık tek goze batan Türkiyede bir ilk demişşin onu bıraz buyutsen daha cok vurgulansa guzel olur dıye dusunuyorum fıkrım tabıkı.
iyi calısmalar...

Değerli yorumunuz ve sunduğunuz fikir için teşekkür ederim. Biraz daha büyüttüm o kısmı, bu arada sabahladım ama ilk taslaklar bitti :) ön kapak- iç sayfa ve arka kapak örneklerini ekliyorum. :)

nkapak1.jpg

sayfa1qb.jpg

arkakapak1y.jpg

Son düzenleme:

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. sayfa guzel 2 de guzel 3. sayfanın zeminini de 2 dekı gıbı yapsan ust kısım cok beyaz olmus bırde mavi okun ustundekı beyaz yazının kenarları tam olmamıs gıbı yınede sen bılırsın ama guzel calısmalar olmus elıne saglık.

Cx_06

🌱Yeni Üye🌱
1. sayfa guzel 2 de guzel 3. sayfanın zeminini de 2 dekı gıbı yapsan ust kısım cok beyaz olmus bırde mavi okun ustundekı beyaz yazının kenarları tam olmamıs gıbı yınede sen bılırsın ama guzel calısmalar olmus elıne saglık.

Teşekkürler. Önerilerini dikkate alacağım :) Hatta uygulamaya geçiyorum bile.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
* Türkiye'de bir ilk ve sadece bizde patlaması algı bozukluğu yaratabilir. Yanında yazan Tüm bonus kart sahiplerine 6 ay taksit sadece siz ve ilk kez mi yapıyorsunuz yorumları gelebilir.. Zaten öyleyse problem yok..

* Marka ve model bir araç koymak ne kadar mantıklı? yada o aracın logosunun olması ne kadar etik? Firma her ne kadar castrol satsa da bmw ile ne kadar bağlantısı ve görsel kullanım izini var?

* Gross madeni yağ center.. Türkçe'leştirmekte fayda var.

* Yapmış olduğunuz çalışmadaki morluklar, ucuza baskı yapan matbaalarda basıldığında neredeyse siyaha kaçabilir.

* Çalışmanızın kesim yerlerinden en az 0,7 / 0,8 cm içinde çalışın. Yazılar çok yakın..

Kolay gelsin.

Cx_06

🌱Yeni Üye🌱
* Türkiye'de bir ilk ve sadece bizde patlaması algı bozukluğu yaratabilir. Yanında yazan Tüm bonus kart sahiplerine 6 ay taksit sadece siz ve ilk kez mi yapıyorsunuz yorumları gelebilir.. Zaten öyleyse problem yok..

* Marka ve model bir araç koymak ne kadar mantıklı? yada o aracın logosunun olması ne kadar etik? Firma her ne kadar castrol satsa da bmw ile ne kadar bağlantısı ve görsel kullanım izini var?

* Gross madeni yağ center.. Türkçe'leştirmekte fayda var.

* Yapmış olduğunuz çalışmadaki morluklar, ucuza baskı yapan matbaalarda basıldığında neredeyse siyaha kaçabilir.

* Çalışmanızın kesim yerlerinden en az 0,7 / 0,8 cm içinde çalışın. Yazılar çok yakın..

Kolay gelsin.

Yorumunuz ve önerileriniz için teşekkürler.
* Türkiye'de bir ilk ve sadece bizde patlaması algı bozukluğu yaratabilir. Demişsiniz mesela ne gibi tam anlayamadım. Birde bu yazının olmasını firma istedi ilk ve tek olduklarını söyledi.

* Marka ve model araç koymakta bi sakınca görmedim ben çünkü daha önceki kataloglarında farklı marka ve model araçlar kullanılmış, sorumluluğunun farkındadırlar sanırım.

*Gross madeni yağ center aslında hakkatten yarı ing. yarı Türkçe halk dilinde tarzanca gibi geldi bana da :) Türkçe meaili :) Toptan madeni yağ merkezi oluyor bildiğim kadarıyla. Onuda malesef onlar istedi.

* Renkler henüz net değil değiştirilebilir henüz sunmadım çalışmaları.

* Kesim payları konusunda hiç tecrübem yok, yani basılması için yaptığım ilk çalışma bu ve Fireworks programında hazırladım bunları. Paylar nasıl bırakılır 0,7 cm programda nasıl ayarlanır falan bilmiyorum :( Normal de Corel, Photoshop, İndesing, İlistiratör gibi programlarla çalışıldığını daha kolay ve daha profesyonel çalışmalar yapıldığını biliyorum ama malesef bendeki mevcut bilgi bu program :)
Kenarlardan biraz daha boşluk bırakmaya çalışacağım.

Yorum ve önerileriniz için tekrar teşekkür ederim.

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Öncelikle eline sağlık.Tasarımın fontlarında problem var.Fontların işin karakterine uygun olmamış.Ayrıca alttaki fiyat yazan bölümü biraz daha büyük yapabilseydin daha güzel göükebilirdi.Ortada ki boşluk bence güzel durmuyor çünkü madeni yağ satan bir firma değilde arabayı satan bir firma imajı veriyor ilk bakışta.Bu da bilinç altı karmaşaya dolayısı ile müşteri ilgisizliğine sürükler.En üstteki logonun bulunduğu alan daha iddalı olabilirdi.En azından bu alana gradyan ekleyebilirdin daha dolgun gözükürdü.Alt kısımda duran yağların aynalandırılmasında fazlaya kaçmışsın oradaki opaklığı %20 gibi kullansaydın keşke..Sayı 05 yazan yerdeki 05 in siyah kutusu cok cıkıntılı olmus.

Fakat bütün bunlar pro olmadığın için mazur görülebilir.

Emeğine sağlık

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğine sağlık. yalnız renk uyumunu tekrar gözden geçirseniz iyi olur diye düşünyorum