* Türkiye'de bir ilk ve sadece bizde patlaması algı bozukluğu yaratabilir. Yanında yazan Tüm bonus kart sahiplerine 6 ay taksit sadece siz ve ilk kez mi yapıyorsunuz yorumları gelebilir.. Zaten öyleyse problem yok..
* Marka ve model bir araç koymak ne kadar mantıklı? yada o aracın logosunun olması ne kadar etik? Firma her ne kadar castrol satsa da bmw ile ne kadar bağlantısı ve görsel kullanım izini var?
* Gross madeni yağ center.. Türkçe'leştirmekte fayda var.
* Yapmış olduğunuz çalışmadaki morluklar, ucuza baskı yapan matbaalarda basıldığında neredeyse siyaha kaçabilir.
* Çalışmanızın kesim yerlerinden en az 0,7 / 0,8 cm içinde çalışın. Yazılar çok yakın..
Kolay gelsin.
Yorumunuz ve önerileriniz için teşekkürler.
* Türkiye'de bir ilk ve sadece bizde patlaması algı bozukluğu yaratabilir. Demişsiniz mesela ne gibi tam anlayamadım. Birde bu yazının olmasını firma istedi ilk ve tek olduklarını söyledi.
* Marka ve model araç koymakta bi sakınca görmedim ben çünkü daha önceki kataloglarında farklı marka ve model araçlar kullanılmış, sorumluluğunun farkındadırlar sanırım.
*Gross madeni yağ center aslında hakkatten yarı ing. yarı Türkçe halk dilinde tarzanca gibi geldi bana da

Türkçe meaili

Toptan madeni yağ merkezi oluyor bildiğim kadarıyla. Onuda malesef onlar istedi.
* Renkler henüz net değil değiştirilebilir henüz sunmadım çalışmaları.
* Kesim payları konusunda hiç tecrübem yok, yani basılması için yaptığım ilk çalışma bu ve Fireworks programında hazırladım bunları. Paylar nasıl bırakılır 0,7 cm programda nasıl ayarlanır falan bilmiyorum

Normal de Corel, Photoshop, İndesing, İlistiratör gibi programlarla çalışıldığını daha kolay ve daha profesyonel çalışmalar yapıldığını biliyorum ama malesef bendeki mevcut bilgi bu program

Kenarlardan biraz daha boşluk bırakmaya çalışacağım.
Yorum ve önerileriniz için tekrar teşekkür ederim.