Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Filli Boya Ulusal Fotoğraf Yarışması

gulcihan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
'En Güzel Renk' konulu, amatör ve profesyonel tüm katılımcıların en fazla 3 eseriyle yarışabilecekleri bu organizayonun ödülü
1.LİK ÖDÜLÜ VESTEL MILLENIUM 32” TFT LCD TV
2.LİK ÖDÜLÜ CASIO EXILIM V-7 DIGITAL FOTOGRAF MAKINESİ
3.LÜK ÖDÜLÜ SONY DCR-KAMERA
4-10 MANSİYON SONY MP3 PLAYER
Filli Boya Jüri Özel Ödülü DIGITAL FOTOGRAF MAKİNESİ
AYRICA YARIŞMAYA KATILAN İLK 100 ESER SAHİBİNE FİLLİ BOYA FİL ANAHTARLIK

Detaylı bilgi için www.filliboya.com.tr

İyi olan kazansın :))

Benzer konular

Stenia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
katılımcılara basarılar.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
En güzel renk, konulu bir yarışma madem o zaman çok renkli fotoğraflar çekmek lazım gelir herhalde :lol:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Katılım Şartlarından bir bölüm...

Katılımcı, fotoğrafda yer alan tüm unsurların her türlü fikri ve sınaî mülkiyet haklarını her ne ad altında olursa olsun ücret, masraf vs. hak veya alacak talebinde bulunmaksızın süresiz ve münhasıran Betek Boya ve Kimya San. A. Ş.’ye devrettiğini; fotoğraf(lar) da yer alan bütün kişisel görüntüler, genel örf ve ahlaka ters düşmeyecek sınırlar içerisinde Betek Boya ve Kimya San. A. Ş. veya haklarını devrettiği halefleri tarafından süresiz olarak kullanılmasına muvafakat ettiğini; kazanan fotoğraf(lar) ın aynısının ve/veya iltibas yaratacak derecede benzerlerini yaratmayacağını gayrikabili rücu kaydıyla kabul, beyan ve taahhüt etmiştir.

Bu demek oluyorki sen derece almasanda eserini kullanırım çoğaltırım benim eserim gibi yer içer oynatırım...

gulcihan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu tür şartlar bir çok yarışma için geçerlidir. Bence denemeye değer...
Katılımcılara başarılar dilerim. Bir de küçük bir tavsiye, 'soyut' düşünmeye çalışın, bire bir renklerle çalışmak kazandırmayabilir. Çağrışımlardan faydalanmak akıllıca olurdu...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
En güzel renk, konulu bir yarışma madem o zaman çok renkli fotoğraflar çekmek lazım gelir herhalde :lol:

Eminim herkes böyle düşünecektir ama siyah bir boşluk bile anlam verebilir...
Yarışma kurallarıda tüm yarışmalarda böyle
Ama böyle ise; fotoğrafı göndermeden önce notere size ait olduğunu ve yarışmaya gönderdiğinizi tastik ettirirseniz,ilerde yarışma dışından birileri yada firma dolaylı olarak çok para kazanırsa; sizin olduğunu kanıtlayabilirsiniz.
Bilginize

OOOO:ben bu konuyu yeni gördüm yazdım ama yarışma sonuçlanmış bile :D
Ve ne yazıkki kazananların içinde bir tane bile bayan yok :S