Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

firesiz boy hesaplama yardımmm

halit_1980

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

Benim bir derdim var yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.
Aslında pek çoğunuz için çok basit bir iştir eminim.

Bir broşur yapacağım bunun için ebat hesabı yapmam gerekiyor firesiz bir boy çıkarmam lazım ancak A0 'ı mı baz olarak alacağım yoksa 100 x 70 mi?

Ypacağım şeyi de anlatayım; kuşe kağıdına baskı olacak, hani iki kırımlı akordeon şeklinde katlanmış A4 ebadında broşurler olur ya, işte onların tek kırımlısını düşünün yani tek kırımlı olarak açıldığında 20 cm e 21 cm gibi birşey oluyor ama fire verir mi acaba bu boy?

bek106

🌱Yeni Üye🌱
genel bir bilgi vereyim baskı yaptığımız kağıtlar dikdörtgen olduğu ( 57x82 , 64x90 , 70x100 ) için ebadı kare ya da kareye yakın olan tasarımlar fireli basılır.:)

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
genel bir bilgi vereyim baskı yaptığımız kağıtlar dikdörtgen olduğu ( 57x82 , 64x90 , 70x100 ) için ebadı kare ya da kareye yakın olan tasarımlar fireli basılır.:)

22x22 cm ebadında bir çalışma forma olarak 50x70 basıldığında fire vermez. iyi çalışmalar

ank

🌱Yeni Üye🌱
optimal ebatlama

bütün işlerin en çok bilinen, bu nedenle de artık ezbere bilinen ebatlarda olmayacağı tabiidir. en iyisi bunu, günümüzün teknolojisine uygun bir programa müracaat en kolayı.

Optimal ebatlamayı ve maliyeti de içine alan bir program sitede zaten tavsiye ediliyor. bizler kullanıyoruz ve memnunuz. sanırım gerekli ilgi görmemesinin nedeni excel'de yazılmış olması. öyle olması değerini azaltmaz. önemli olan isteneni veriyor olması. bence bir denemelisiniz. Sanıyorum buraya doğrudan link koymak uygun olmaz. ama admine sorulursa, bilgi alınabilir.

matbaamalrfullns3.jpg

herkese iyi çalışmalar..

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
linkin verilmesi sorun yaratmaz ben hiç rastlamadım buradan yayınlar mısınız?

ank

🌱Yeni Üye🌱
matbaa mal. linki

merhaba !
umarım haklısınızdır ve admin bunu anlayışla karşılar.

(matbaa maliyet - *)

kolay gelsin.