Yorumlar ?..
delizeybek 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 27 Eki 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 1 Kas 2009 #2 header ve footer bölgelerine farklı renklerde yapıp; kombine bir tasarım çıkarabilirdin. İyi Çalışmalar
header ve footer bölgelerine farklı renklerde yapıp; kombine bir tasarım çıkarabilirdin. İyi Çalışmalar
timsah_sg 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 968 Tepkime puanı 17 1 Kas 2009 #3 çok kalabalık geldi bana mavinin tonuda çok koyu göz yoruyor sanırım
dabanaliisa 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.isakarabiyik.tr.gg 8 Ara 2009 #4 renk uyumu hiç hoş değil.daha canlı renler kullanabilirdin...
CracKer63 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Ocak 2010 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 1 Haz 2010 #5 Orta Kısım Çok Basit Durmuş... HD temalı siteler rabet gösteriyoo biraz onlara yönel bence...tavsiye...
Orta Kısım Çok Basit Durmuş... HD temalı siteler rabet gösteriyoo biraz onlara yönel bence...tavsiye...
A alemci_42.tr 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Ara 2009 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 26 Tem 2010 #6 Kardeşim bana tasarımını verebilirmisn acaba?Bir takım Çalışmalarına göz atacagımda *************
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 26 Tem 2010 #7 alemci_42.tr' Alıntı: Kardeşim bana tasarımını verebilirmisn acaba?Bir takım Çalışmalarına göz atacagımda ************* Genişletmek için tıkla ... Pardon ama neyine göz atacaksınız?
alemci_42.tr' Alıntı: Kardeşim bana tasarımını verebilirmisn acaba?Bir takım Çalışmalarına göz atacagımda ************* Genişletmek için tıkla ... Pardon ama neyine göz atacaksınız?
O Oktay Şenkan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Tem 2010 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 2 Ağu 2010 #8 delizeybek' Alıntı: header ve footer bölgelerine farklı renklerde yapıp; kombine bir tasarım çıkarabilirdin. İyi Çalışmalar Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle Katılıyorum
delizeybek' Alıntı: header ve footer bölgelerine farklı renklerde yapıp; kombine bir tasarım çıkarabilirdin. İyi Çalışmalar Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle Katılıyorum